Mire gondolsz? "-" kamat?
Lehet, hogy már holnap meglepődünk, ADP foglalkoztatottsági, aztán bézsbúk, aztán pénteken NFP, meg a többi, ...aztán Mikulás.
Egymerő meglepetés az életünk. :)
...és ha jövő héten nem taperol a FED? Lehet, hogy ismét 2 éves csúcsra megy?
Lehet.
Elég nagy a bizonytalanság, csapkodás. De így legalább lehet csipegetni.
Szerintem itt fundamentális okok is lehetnek. Az 1,36-os szint környéke bizonyos európai körök számára már nem kívánatos. A kurzus szépen szaladgálna felfelé, majd amikor eléri ezt az említett szintet, kap egy büdös nagy pofont. Novemberben 3 ilyen is volt és ez még nem is volt a legnagyobb.
Eszméletlen...nov. 11. óta csak a szar van. Előszőr sunyi emelkedés M5-ön, mikor minden józan TA-kereskedő még a shortbelépőket kereste, buktam is rajta...majd trendet váltottunk, mert hazudik, aki azt mondja nem volt trendforduló, majd egy hét fölfelé kúszás után most masszív beejtés.
Várd meg, amíg az RSI visszafordul és elhagyja a 20-as szintet, majd az MACD keresztezésekor (kék alulról metszi a pirosat) dobj egy longot max 1.3580-ig. Lehet, hogy amit elveszítettél, azt így meg tudod majd keresni. ;)
Nem értek hozzá, ez vadász szakterülete, de figyelembe veszem a hozzáértő véleményeket. Amit ezúton is köszönök! :)
Én csak ez ellenállások-támaszok alapján kereskedek...Én a havi charton a 2008.06 hótól húztam volna az ellenállást és akkor úgy 1,38 -1,385 -re jött volna ki.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.