mozambik_ :pénteken csak azt jeleztem, hogy nem tartom jónak a longot, de pl. havi bontásban nézve akár longolhatnánk is, mert elképzelhető az 1.60-as szint tesztelése újra. Csak győzzük kivárni..
Ezt a jelzőt a havi chartra értettem. Hetesen már szabályos volt a forduló. Pl. ugyanekkor az EUR/JPY szabályosan fordult havi bontásban szemlélve.
Egyébként 5-6 éves tapasztalattal nem tudok nyilatkozni a havi chartok mozgásáról, illetve azt sem hiszem, hogy itt bárki is ilyen felbontásban szemlélve hozná meg a döntését.
Éppen most, amikor naposon és hetesen nyaldossa az árfolyam a bollinger szalag tetejét?
Én inkább várnék és esetleg megvenném a korrekciót, ha arra érdemes lenne.
Persze a 2008-as 1,60-as tető sem volt egy szabályos forduló, így akár még azt a szintet is elérheti az árfolyam valamikor. Erre is lehet spekulálni :D Leginkább ráérős nyugdíjalapoknak :)
USD/TRY
Tegnap szépen emelkedett az árfolyam. Arra spekuláltam, hogy ma ez még folytatódhat, ezért az esti esésben vettem. Zárni, vagy nem zárni..? link
Néhány hónapja nem trédelem az EUR/USD párt. Kicsit betegesnek találom a mozgását. A GBP/NZD felfele kukucskált ki ma, de nem szeretnék jósolni.
Este van megjöttek az apróságok, ezért befejeztem.. Ilyen lett az első hónap: link
Persze semmit sem jelent a jövőre nézve..
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.