eddig eleg uncsi egy nap volt...En ugyan olajban, de ugyan arra vagyok erdekelt. Amit tegnap zartam, azt ma egy kicsit feljebb ujranyitottam, de eddig eleg verszegnyre sikeredett a nap...egyelore nincs nagyon irany az olajban....
Nem szokál nyitva hagyni pozit?
Én követő stopot szoktam tenni, általában 300 pontos követéssel. Ebből olyan nagy gond nem lehet, he meg menni akar hát menjen.
Úgy látom, hármunkon kívül ez senkit nem érdekel. PEdis sztem ezzel sokkal többet lehet keresni, és kiszámíthatóbban, mint a muyitbux-otp-vel. Na min1 megint egy kis eurusd shorti 1,23-ról. Annyira tudtam h amcsi csak megjátsza a tökös legényt meg hogy mi nem félünk. Monnyuk még nincs vége, de nincs a a nagy hepinessz.
Már fordítottam is longból, 1,2338-ról shorti (+ követő stop), most az hoz a konyhára (már ezek is nyerők).
És az a legjobb benne, h az előtte lévő fél óra nyerője a fedezet rá. :)
Este ránézek még.
Ahogy látom 1ébként más nem nagyon érdekelt forex-ben (+NBM) vagy:
a) nem ér rá
b) ráér, de nem akarja megosztani a tuti infokat :)
:) egy tapasztalattal mindenesetre gazdagabb lettel...
olaj szepen felment 75-ig, es onnan fordulunk (en legalabb is ezt jatszottam meg). Ha igazam lesz, akkor az eurusd is esni fog....
Gyakorlatilag, csak meg kéne lökni a golyót lefelé a lejtőn, meglátjuk lesz-e vkinek ennyi vér - illetve áttét - a pucájában.
De majdnem biztos vagyok benne, rá is adtam.
Na, eursusd betesztelte korábbi mélyet, 1,214x-en meglássuk mit kezd vele.
Ha áttöri csúnya világ jön, rengetel stop lehet ott.
Begyorsul minden és az már nemcsak korr. lesz.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.