arany shortom van egy minimalis...mar ezer jelet kiadott h4-tol m15-ig h lefele megy, de csak ekelodik felfele ennek ellenere...remelem nem egy oriasi kitores lesz belole 1800-ig :)
nem olajozok mar regota...nem igazan eri meg...magas a marginja es keveset megy ahhoz kepest, inkabb arany, dax, snp, deviza.....
erdekes h usa mennyire gyenge europahoz kepest...vki irta h europa joval tobbet esett az adossagvalsag miatt, ezrt most behozza....ezek szerint majd ha romlik a hangulat akkor joval tobbet fog szakadni mint usa....
spx tegnap sem ment uj csucsra....alig 0,9 szazalekot csinaltak, mig dax 2,44-et.....
Ma nem leszek gépnél. Én továbbra is komoly dollár erősödést várok. Szerintem ez a forint erősödés lassan kifullad és akkor jön el a mi időnk. Az indexek sem mehetnek az égig. No majd meglátjuk - célárak megadva , stop most sincs ahogy szoktam -.
Jó kereskedést mindenkinek és sok profitot!
A 33xx-et hagyjuk inkább.
Sávozunk egyelőre 30-32 között.
Új vesszőparipám az olaj. Megpróbáltam ma is longolni, de nem ment ezért dobtam kis nyerőben (és milyen jól tettem). De érdekes, hogy ennyire nem megy felfelé, holott irán miatt gondolom, nem kevesek longolhatják már full lóvéval. Emiatt aztán irány a 80 usd. Nem olajoztok?
Szarvas a múltkor betett 1 elemzést m30-ra
Abban az volt hogy először le 1.305 környékére, aztán fel 1.335-ig max., aztán hosszabb távon irány 1.266 alá
viszont en is eroteljesen elcsodalkoznek ha fel even belul nem latnek 6000 pontos daxot.....ebben viszont nagyon biztos vagyok....csak konnyen elofordulhat h csak 7k korul fogy el a lendulet, mivel ugy lehetne igazan penzt keresni ha ott fogyna el....es onnan esne be....
Régebben én is csak kis időtávokban gondolkodtam.
De ma már megtanultam türelmesnek lenni, - van olyan pozim ami lassan fél éves, még mindig minuszban - de az is be fog érni az idén és nyerőben fogom zárni.
Tehát csak fedezet kell és türelem!
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.