Aranyam király, aud usd shortom 2db szintén (csúszó már rajta), usdjpy-em még nem jó, de gondolkozom h beállok 83.5-re még egy vétellel....így mulat egy magyar úr! :)
tadammm, és már zárult is az usd/jpy longom, a csúszó stopp kis pluszban megint kiütött.
úgyhogy most már megvárom a du. 4 órás adatot, addig nincs pozinyitás.
A zászlót láttam de nem hittem el. eurusd pozim nincs, ha lesz short lesz. (1.2890 ig is feljöhet....megvárom) :)
Éles kb. 2 hete!!!
Magyar piacot meg elfelejtem, mert unom a mutyit! :)
Bocsi nem voltam este, stop nélkül tartom...most ránézve jól tettem....audusd-m viszont 0-ban stoppolódott...egy próbát megért.
Jelenleg aranyam van (swing) az usdjpy longok (swing) és ennyi. Eurusd, hez nem merek nyúlni, de óráson lassan short, mert tolja a bollit mit állat!
bár nem engem kérdeztél, de szerintem nem néz ki rosszul. még azokat a pozikat tartod, amit egyidőben nyitottunk?
ezt a párt ma vettem újra 84.30-on. nem tudom hova helyezzem a stoppot, mert éccaka akármit is csinálhat...
Aranyat vettem lefelé 6$-ként. Arany longot nem zárok bukóban, a jelen szituban. Két vételem már jó is..1222 és 1216....
Usdjpy longjaim vannak...nagyon csúnyák, de veszem azt is még lefelé (kis pakkokkal operálok, így lehet javítani, higítani), bele fog nyúlni a japcsi jegybank szvsz.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.