Nekem is a tervem egy swing pozit összehozni usdjpy cross-ból.
Spekijeim swing-re:
- audusd megy az snp-vel, ha szakad megy vele...
- eurusd short, 1,295 felett long...ebben most nincs pozim, shortokat zártam tegnap
- arany szerintem esésben vétel, én 6$-ként fogom (ha esni fog egyáltalán)
- fekete ló az eurgbbp....elvileg venni kéne swingre.
ja-ja, jó lehet még. Ha visszalapozol, látod, hogy myrath-nak van 85.35-ről és 83.94 ről is. nekem is volt 85.03-ról, de aztán egy visszaszúrásnál kiütötte a profitvédő stoppomat 85.38-nál. valszeg túl közel tettem.
bár most 85.41-nél jelen pilanatban még érdemes lehet újranyitni...
viszont mínuszba csúsztam a cad/chf longommal, 0,9945-ös nyitóval :-(
Erste ill portfolió Globálon voltam egy hónapig mig le nem telt az idő. Ez volt az első platform ahol demóztam, de egy két hibától eltekintve jól ment. Rizst, olajat aranyat vettem. Ezek igen csak megtréfáltak.
A többi már egész jó volt. Szerintem Dax-ból és 4-5 valuta párból folyamatosan lehet elég jó pozikat felvenni. Ismeri valaki az Erste Globált? Mi a véleménye róla? Esetleg összehasonlítás?? Köszi
Ja és Bux-ban már nem is érdemes kereskedni . Akkora mutyi megy benne, és semmi likviditása nincs.
áhhh, már ki is csapott a stoppom, mindegy. Kell nekem családlátogatásra mennem? Mondjuk még mindig jobb +30 pipben zárni, mint behúzmom egy komoly mínuszt.
azé jóccakát minden kedves trader kollégának.
ellenben jó a spread pl. az usd/jpy párosnál, így nyitottam most egy gyors longot 85.03-nál. Ez kb. a hosszú hónapok árfolyamainak az alján található. csak összejön.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.