De, csak még demóval. Egy-két éles próbálkozás után még visszatapsoltam magam tanulni. Egyébként én a kisebb kitörésekkel (mindegy, hogy short vagy long) haladtam a legjobban, csak a "kitörések" végét többször rosszul itéltem meg. Amúgy hosszab távon ("hosszabb", két-három nap) nem érzem még rendesen, mert vagy állandóan kivág a stop, vagy leamortizálom a tőkét... SZóval küzdök, mint malac a jégen, de kb 1 hónap múlva újra élesben is kipróbálom, kicsiben. Amúgy azért szeretem, mert a nagy magyar valóságban a 3 és fél blue chip (telekomot nemtom hová soroljam) elég szegényes és marhára befolyásolható, életveszélyes pálya. No hajrá mindenkinek!
igen lehet igazad, 1,0508-nál van a fibo szerinti 38,2 % visszateszt, az megfoghatja, és mehet felfele.
persze azért óráson ez egy duplacsúcs, amiből a célár 1.0480 is lehet, nemde? link
Én nem szoktam, de megnéztem a csártját....én itt és most shortolnám, 1,072 körüli stoppal. Ott fordítanék is longba...:)
Persze szvsz!!
Törölt felhasználó2010. 08. 26. 10:32
Sziasztok!
Még új vagyok itt a fórumon, de a devizapiacon annyira nem. :)
Szokott valaki pörögni USD/CAD-ban? Nekem most nagyon úgy tűnik, hogy alakul egy kitörés utáni visszatesztelés és jó beszálló szint lehet 1,0500 körül.
Sajnos mint a nevem is mutatja bizonyos előítéleteimet nem tudom levetkőzni, ezért is kéne egy kis megerősítés. :)
átutalási költség mindig van, mert azt a bank vonja le nem a brokicég
melyiket? fxpro azért "nagyobb" cég dehát a fene se tudja
attól függ mekkora összeggel kezd az ember
Ettől függetlenül melyiket választanád?
Nem tudom, de ennek magyar képviselete is van, az csak jó lehet, nem?
Talán nem genyóznak ha nyersz, kifizetnek...(?).
Meg nem kell kiutalni.(?).
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.