Hi! Direkt raktam fel így. Ennek akkor van értelme, ha Te alakítod ki magadnak. Felrakok egy képet, link kiindulási alapnak elég kell hogy legyen, de hidd el, más szabályaival nem mész sokra. Ha valamit nem értesz, szívesen elmagyarázom.
Töltsd le a FreeMind nevű ingyenes programot, link tökéletesen megfelel elmetérképek megírására.
Törölt felhasználó2011. 04. 08. 15:07
Megnyílt egy eur/usd shortom 1.4430-ról
Remélem, hogy hétvégén amcsik is megegyeznek és hétfőn csak be kell gyűjteni a termést :)
Igen, mindenkinek más a preferenciája (egyébként mielőtt szerződöm Admiral-al, előtte körül akartam nézni :) - amit meg is tettem, plusz tőletek is kértem infót. Nem kritizáltam vagy kötözködöm, véleményeket, ötleteket elképzeléseket vártam és kaptam is és ezeket köszönöm!
Jogos, bár az angolokban(FSA) jobban megbízom, de az általam és általatok is leírt elvárásoknak megfelelőt nem igazán találtam FSA háttérrel. WorldSpreads meg igencsak drága és sokszor hibás a webes szoftvere... Még GFTUK-t találtam, ami jónak tűnik, de ott sem áll fenn a legtöbb feltétel, s eddig valóban az Admiral látszik a legtöbb szempontból megfelelőnek, hacsak nincs más 5let, amit érdemes még megnéznem... :) Köszönöm! R.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.