aztán megint lesz sírás-rívás, hogy a tetéjén beragadtak... 2 ismerősöm is hónapok óta várta a 6k-t, de van amelyik a 7,3k-t várja.
Hiába mondtam, hogy ne, dehát a kapzsiság...
Meg kell hogy kövesselek, mert annyiban igazad van, hogy talán lehet short...
...mivel tegnap 18h körül én magam is poziba léptem eurusd fronton.
Most óvatos vagyok BE-be húztam a pozit, bukni már nem tudok rjta, de kivárok, magam is kíváncsi vagyok mi lesz a vége(?).
Törölt felhasználó2011. 04. 07. 08:27
pénzügyi segítség Portugáliának + görög csődre készülődés vs. kamatemelési várakozás!
Engem 7200 felett kicsivel a stop dobott, inkább nem vártam, így kis veszteséggel figyelek tovább. Órás gyeryta maradt 7200 felett, usa nyitásig lehet nem lesz már nagyobb mozgás, de aztán akár mehet még fentebb.
Értsd már meg, holnap kamatdöntésig long... nincs short... mindenáron húzzák fel...
Én inkább nem vagyok poziban, jól mondta szoda, inkább nincs long, ha félek a magasságtól, de öngyilkos még1* nem leszek :)
ja.. elfelejtettem időszakonként nézze, és a korritól függően mindig tolja felfelé -lefelé az sl-t .. vagy számolás után a 2. vagy 3. korri nagyságtól függően köv.stoppot neki ..
/számolni azt is a köv meg sl-nél hogy a korrik egyre nagyobbak lehetnek a kifulladás felé közeledve !! ha elkezd már fentebb oldalazni én azt ott ki szoktam venni (az oldalazás minőségétől függően persze) ...
ha nincs sok zsé de mégis rámerészkedik valaki az alkatrész piacra , akkor egyet tehet ... reggel piacnyitáskor az általa megitélt helyzettől függően rárak egy pozit a cuccra egy számított sl-l, és otthagyja (ne variáljon izguljon hogy " jaj ! most mi lesz ") záráskor ( vigyázat :egyes alkatrészek máskor nyitnak zárnak !! ) ha addig nem zárt , akkor a kasza van ..( de ha kasza , akkor nehogy "begőzöljön" tőle !! (oszt másnap a dupláját )
ugyanúgy a köv.nap ..ha buk , akkor keveset buk , majd a köv nap lehet megint riskelni - a lényeg: ne JÁTSSZON ott .. / EZ NEM EURO/USD
(különben erre alkalmas egyszerű plati akár a lesajnált plus is lehetne - kis lóvét is lehet rá felcuccolni - magasak egy kicsit a mük.költségek de az le van szarva )
Számomra az utóbbi időben a dax minden, csak nem oldalazó.
Világégést meg senki nem vár.
A 7190-7200 pedig shortnyitásra éppen megfelelő, stopot nem kell messzire tenni.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.