Bár nem engem kérdeztél, ..
Ez nálam is előfordult.
Tedd az admiral mappáját mindenki számára olvashatóvá, mivel egyébként csak rendszergazda módban hajlandó elmenteni a beállítást.
Nálam telepítés után minden alkalommal meg kell tenni (Win7)
off
Tegnap 5525-ön vett OTP-met eladtam 5635-ön (pedig TA alapon W, MN alapon még bull), meg a tegnapelőtt vett MTEL-emet.
Mondjuk ez általában azt szokta jelenteni, hogy további emelkedés mindjárt utána indul :)
on
Szerintem zajlik a tetőzés, 7160-7170 körülig elmehet.
Mivel számítani lehet a lefordulásra, én csak akkor zárnám, ha az előbb-utóbb kialakuló csúcstól induló első lefelé körről belátnám, hogy nem fog 7058 alá menni. Mert ha alámegy, akkor 6800-6700 körülig el fog ballagni jó eséllyel.
nem.. ez egy tegnapi vagy épp tegnapelőtti "bentragadt" short... 7125-n volt a stopja, most egy picit fölé raktam, de lehet zárni kéne az egészet a francba....
stoploszz admirálnál hogyan tudom elmenteni az ablakbeállítást? valamit elpiszkáltam és azóta mindig be kell állítanom az eszköztárat, mert úraindításkor elfelejti és csak a chart jön be....
Még emelkedik, totem, addig miért keresel stopszintet shorthoz? Azt már viszont lehet tudni, hogy shortot 7058 alatt pl. lehet majd nyitni dax futiban.
Ha pl. lesz majd egy szép narrow spread (=hegyes) h4-es gyertyád lehetőleg nagy forgalommal, afölé pl. bátran tehetsz stoppot.
Teljesen jó, Mo.-i irodával!
web-es kereskedőtérben tudod a számláidat kezelni, OTP-nél van a főszámlájuk, MT4 plattform.
Én előtte fxpro-n gondolkoztam, de inkább rájuk esett a választás.
sp, dow, dax nem határidős, hanem ún. CFD, azaz nincs kifutása. Nagyon nem mindegy!
Egyedül az olaj és a gáz kifutásos (#xxxx), meg is van vele a baj mindig, hogy mikor vált.
Kedves rádiónéző gyerekek! Tegnap a kukorica, gáz napon belül 4-5%-ot emelkedett, arany szerda 16:00 és csüt 16:00 között 1411-ről 1440-re. Ez a kezdet vége vagy a vég kezdete? Helikopter Ben monnyon le!
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.