A következő hír:
A leminősítés után egy nappal sajnálatos repülőbaleset történt, a teljes hitelminősítő cég odaveszett, egyedül a pilóta élte túl, akin véletlenül volt ejtőernyő....
én meg azt mondom, a moodyséknak meg kellene húzni az aduászt, az talán esésre ösztökélne, ha már érezhetően shortban vannak a spanjaik... bóvliba kellene vágni usat.. :)))))
egyébként nekem van olyan érzésem, mintha már senki nem venné, csak a politikai megrendelésre mükdödő alapok és hedge-fundok.. azét az vicces, hogy ebben a magasságokban az usa kereskedési idejében alig van forgalom, csak az első fél-1 órában meg az utolsóban... mikor sokkal lentebbi szinteken jártunk, akkor volt "élet" a köztes időben is. a viselkedésből látható volt a sok vásárló és eladó jelenléte.. most meg mintha mindenki kivülről bámulná fagyottan, ezek mi a lópikulát csinálnak még...
jaja! húzzák, húzzák, a chartokon hemzsegnek a különféle divergenciák, szinte minden tf-en, de ennek ellenére még mindig fölfelé megy.... érdekes! Kiváncsian várom, h mi lesz belőle!
nekem tele a tékem a forexel, itt most bármi áron az eladási pozícióban lévők kinyírása a cél, aztán majd amikor a töménytelen pénzt besöprik tőlük, akkor jön a longosok koppasztása megint.
Mindkét oldalt megkopasztja a bankármaffia...a vertikális pénzlift meg se csikordul...
Elméletileg igen, de még nincs határozat róla.
Ez gyak. semmi, mert 1% körüli, az MTEL 7-8%-hoz képest, amit persze másnap kiáraznak az rv.-ből, és az adója sem kedvezőbb, mint a normál tradeé.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.