Rövid távra teljesen kivesézve, a hozzászólásokban (fórum) hosszabra szóló kilátásokkal egy bejegyzés a párról. Azért ilyen terjedelmes, hogy közben az élő elemzés világát, dilemmáit, relitásait szemléltesse.
Tyler Cowen mondja hogy a Gresham törvényre emlékeztető jelenség tanúi vagyunk, az azonos névértékű pénzek közül mindenki a jobbat akarja tartani, a másiktól megszabadulni.
Ha blablamentes egyszerű és korrekt EURUSD értékelés több timeframre nagy valószínűségű set-upokkal, akkor Sive Morten. Aki követi az elemzéseit, nem kell bemutatni (promóztam már őt itt korábban). A video a jobb, de mindig van szöveges változat is (minden reggel új video készül):
Hullámos alapon a csatolt képen egy lehetséges forgatókönyv, bár ez a hullámkiosztás nekem nem tetszik, de nem vetem el. Eszerint a most formálódó pink (A)(B)(C) alakzat valószínűleg még nincs kész (több idő kell hozzá ezen a hullámszinten), valamilyen flat lesz (ezek közül egy lehetséges változatot felrajzoltam), amelynek a pink (B) pontja új csúcsra is mehet, mielőtt megcsinálja a pink (C)-t ideális esetben a pinkkel jelzett terület környékén. Aztán fel akár 1.5x fölé és ott ismét vége a dalnak egy időre.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.