Hát a második gyertya az még lejjeb volt, mint az első, utána meg nem volt semmi, így nem tudom utána mi jött volna.. azért jó lett volna ha a pontértékek legalá közelítőleg helyesek, mert így nehéz kalkulálni...
Dehogynem, a második fehér és szakállas, újabb emelkedő gyertya követi majd elvileg. A pontértékek nem voltak lényegesek és pontosak, csak a mozgás jellege volt a lényeg (a VSA szerint várható mozgás miatt rajzoltam fel a következő két hónapot gyakorlásképp, aztán vagy jó, vagy nem, ismerkedem vele, mert tetszik).
ez a file volt: z7u5dlqgbp21dg2yxrww.gif
de a link nincs meg, csak a lementett file..
ezen nem teljesen így van.. a picivel nagyobb csúcs oké, onnan jön egy fekete gyertya kb 1230-1240 felé.. mellette egy másik, nagyobb kanóccal 1210-1220-s alsó véggel és kb 1290-s felsővel.. (már amennyire pontosan leolvasható a chartról.)
Azon a rajzon az volt a lényeg, hogy április elején feljebb megy, mint a márciusi gyertya csúcsa, aztán a hónap során alapvetően korrigál lefelé, majd a hónap végén az áprilisi alj fölött zár, a következő hónapban pedig már szakállas fordítós gyertyát csinál (további long). Valami ilyesmi volt a rajz.
az biztos, a médihadjáratot elkezdték már a nagyban lefeléjátsz nagybüfik.. vélhetőleg egyelőre bukóban ülve a shortpozikkal.. az elmúlt napok leminősítgetős hírei vélhetőleg ilyen megrendelésre készültek.. ennek ellenére eladni nagyon nem akar senki..
Igen, dax futi 7136 alá érve jelzés értékű, hogy ez a fel hullám megtört, h1-en 7058 alá zárva pedig sanszos a 6830 - 6740 körüli szint néhány nap alatt.
SPX futiban a "játszásibólos" hónapos chartra gondolsz?
Csak egy gáz szokott lenni ezzel, hogy pont akkor érek haza, amikor csábítóvá válik a zárás...
vagy
átmegy a pozimon, mint kés a vajon, és még megy vagy RR1:1-ről RR1:2-ig, és hörgök a méregtől.
ui: most a shortomoat fordítottam longba, nevezetes pont alá téve a stoppot.
szia, jelen állás szuerint érvényesek még a multkori dax és snp rajzaid?! (asszem daxnál 7050 körül van az izgis pont, hogy törik e.. már ha lemegy odáig persze..)
Én meg szokás szerint korán zártam, és lemaradtam a fordításról.
Hja, igaza van szoda mesternek, hogy a nagymama gyógyszerének hajkurászása, és egyéb foglalatosságok közben nem lehet forexezni. :)
Fölfelében 110 pipet sikerült megfognom, itt pont jó volt hogy alig voltam gép előtt pénteken. Tegnap mikor hazaértem a hétvégi horgászatból halpucolás közben zártam.
1,41-14210
mivel én nem voltam poziban/azaz voltam vagyok -de ez más tészta/ de üvöltött az alert rendesen , egész véletlenül elkaptam az alját/a környékét inkább .. így sikerült a cuccból 7k dodot felszedni 3 lot-l szinte seperc alatt usdjpy-n ..
lopistopival aznap éjjel értekeztünk is róla élénken itt ..
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.