de az (szerintem az, de az író/szerző Robert Balan és még annyi a címhez: Applied to the Foreign Exchange Market) annak a vége felé van egy komplett kereskedési terv leírva, és arra mondtam, hogy brilliánsan ki van találva (persze van néhány fehér folt a számomra...
Ez ugye nem a Prechter-féle könyv az Elliott wave principle? (az megvan) Ha nem az akkor elküldheted, vagy az is elég ha megmondod a címét aztán rákeresek. Köszi előre is.
szia! nekem is az fx5 van (le van töltve, a link már nincs meg), de igazából az mindennel müködik,( a linkelt charton is láthadod) hisz külön script....ha kell, azt szivesen elküldöm....
Segítség kellene! Régebben Szarvasvadásztól kaptál egy linket melyet közzétetél FX4, ill FX5 divergencia jelző. erre a linkre lene szükségem, mert Én botor FX5-öt töltöttem le FX4-hez! És csodálkoztam hetek óta, hogy nem működik !!!
Előre is köszi a segítséget.
Törölt felhasználó2011. 01. 31. 09:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
én nem használok indiket cirka már 3 éve , egyedül néha , pl. ha trend van akkor a donchian ch-t illetve az MTF Hi- Lo , a trend lépcsőzetessége és a tető-alj miatt, oszt slussz - úgyhogy a többi indikben már nem annyira vagyok benne .
de azért érdeklődve olvasgatom mások bejegyzéseit , és a küldött képeit is nézegetem .
itt van egy kicsit távolabbról az általam kalkulált 3(5?) hullám célzónájával link
elolvastam az általad belinkelt oldalról az elliottos "könyvet" a kereskedési tervel (ami brilliáns!!!) kapcsolatban lenne néhény kérdésem, emilben feltehetném? ha jól emlékszem megvan a címed....
Szia Joe, nem követem. A hullámod eleje hiányzik a képről, így nem értelmezhető helyesen, de ami látszik, az egy lehetséges számozás. Annyi kiegészítést, hogy a 4-est a hullám végéhez (a szimmetrikus háromszög végéhez) kell tenni.
Összefoglaltam két képen az EURUSD felfelé korrekció folytatása esetére a lehetséges bull eseteket. Jelentős eséshez az alsó bull slingshot határvonalat kell törnünk, addig sanszos a további fel.
1. eset: a pénteki hullámvég alapján holnap egyenlőre sanszos, hogy a fekete 4-ik alá megyünk és pattanunk vissza fölé. Ha így lesz, a fel hullám jellege elárulja majd, hogy egy nagyobb esés első hullámát láttuk vagy csak korrekciózunk a két verzió valamelyike szerinti további emelkedéshez:
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.