Semmi se változik, új címke lesz rajta és a darabszám csökken. Kamu, hogy emiatt emelkedni kéne. Mivel a cég semmit se produkál, így 99% eséllyel lehet shortolni tovább. 1% az a bizonyos rally
Szóval HOLO és a Reverse Split (RS) kapcsán most minden youtuber meg fórumos azt prognosztizálja, hogy az RS után lesz mega rally - ahogy eddig is mindig. (Tehát október 7 után.) Valaki felvilágosítana, hogy miért is kell törvényszerűen, hogy ez így legyen? Nem vagyok ebben otthon. A RS lényege, hogy 1:20 arányban csökkentik a részvényeket. Tehát ha van 1000 db rv.- m akkor innentől csak 50 db lesz. --- CSökken a rv. mennyiség. Ez viszont miért generálj autómatikusan a vételt és az árfelhajtást? A short-osoknak többet kell megvenniük, hogy fedezni tudják a saját ügyletüket és ez squeeze-s kényszervételbe hajtja őket? --- Illetve ha jól értem részvény tartás esetén tisztán elméletileg az árfolyamnak húszorosára kell emelkednie , hogy az 1/20-ad mennyiségű rv.-el ne legyek veszteségben. Jól értem a fentieket?
Most szeretnék a swinges befektetési irányról a day-trade fele elmozdulni. Kicsit tanácstalan vagyok merre induljak el. Fizikailag aranyat/ ezüstöt nem tudom mi értelme tartani, hacsak nem egy teljes összeomlást vizionálsz. De ez már ezerszer érintett téma, szerintem.
Na tegnap a japanok is behuztak a kezifeket a rate hike vonaton. Van egy halom jenem amit el kene adnom, de mar nincs mire varni szerintem. A heten kiszallok ebbol a szemet devizabol. Inkabb legyen Euro netto 2,8% daily interest rate-re.
Ritka az ilyen papír mint a fehér HOLO -- :))) ---- mondanám. De amúgy meg nem. 2021-es EV őrületben jópár ilyet láttam amikor 10°% nyitó dip után 10-20 % záró plusszban volt. De ugyanúgy fordítva is. ---- De gondolom daytraderek meg még ciffrábbakat tudnak mesélni. Van itt köztünk amúgy aki daytradel főleg?
HOLO-ban amikor a 3 hetes mozgóátag metszi a nemtommit, akkor utána 2 héttel szokott komolyabban megindul, a 2 hét október 6-án jár le.. Persze 0,45 fölé kellene zárni, az a másik kritérium... meglátjuk... :)
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.