Megváltoztatták a számviteli politikát. Olyan ktgeket amiket eddig capexbe számoltak most áttettek az eredménybe. Vagy nem tudom mit jelent az accrued expense.
A Balatont a helyi politika karöltve a NER embereivel teszik tönkre. Nagyon nagy pènzt lehetett húzni az elmúlt 6-8 èvben. Ebből jutott mindenkinek. Jópár polgármester és kiscsaládja rettenet ingatlan portfólióra tett szert. És ennek okán mindent meg lehetett csinálni…..
Giccs. Az egész Balaton egy nagy giccs lett...nekem is van egy kis földem ami a Balatonra néz, de eszembe sem volt hotelt felhúzni rá. Jól van az úgy, ahogy évszázadok óta. Csend, nyugalom, friss levegő, szép látkép...mondjuk nem is lettem milliárdos. :DD
Olaj A mai eses mar kicsit sok, kezd ketsegesse valni az eddigi napos hullamszerkezet helyessege. A jobb oldali szamozas akkor jon szoba, ha 64$ ala esnek. Amig nem, addig marad az eddigi. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230503v02xl7gm.jpeg
Nekem is nagyon fáj a szívem a Balatonért. Erdőt kivágják, bebaszarintanak egy 300 m hosszú kőmólót az egyik oldalon, 150 m hosszút a másikon. Nesze neked Nemzeti Park... És ez 2010 után durvult el. Nem tudom nem észrevenni a kormány neoliberális szellemét ebben. Nagyon sürgős zöld fordulat kéne ebben. De 180 fokos! Már látom a következő trendet: jönni fognak az elektromos motorcsónakok, és száguldoznak egész nap... A kikötőket a fityesz hátországa szerintem ezeknek építi.
Zsibbasztó a balatoni project.Gátlástalan,öncélú és ronda,tróger munka.Szétbarmolnak minden idillt,jó érzést,szentimentalt,ami oly vonzó,barátságos,családias volt.Déli parton lassan kezdenek befagyni patkányék 2,2m+áfával.Csak nagyságrend.Hitel alma,meg is szűnt a kereslet.Nem is baj ha végleg nem pusztítanak el minden illatot,ízt. Itt meg ez a rohadt, hazug részvény,nyersanyag piac.Jól nézünk ki.....
És azt láttad milyen mennyiségű eladó ingatlan van? Épp Füreden jártam tegnap, arácsi rész felől mentem, és kb. minden harmadik épületen kint van az eladó tábla. Tkp. ma Magyarországon a fő meggazdagodási forrás az ingatlanspekuláció lett.
Innen Tihanybol eppen ma neztem a Furedi ingatlan hirdeteseket. A Balatonra nezo apartmanok 1.8-2.7mFt/m2 arakon vannak, ami nincs is messze a Francia Riviera hasonlo tengerre nezo apartmanok araitol. A belvarosban Dunara nezot lehet venni ilyen arakon. Peldak: (46m2, 127mFt), (50m2, 115mFt), (68m2 195mFt). Garazs nem jar hozza.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.