A jegybank nemcsak kamatokkal tud operálni, pl a FED megteheti azt, hogy kamatot csökkent, ezzel lenyomja a rövid kamatot levegőt ad a bankoknak és a hitelezést a tartalékráta emelésével fogja vissza.
Közép- hosszú távra. Néhány hónaptól akár évekig. Még simán lehet egy komolyabb esés benne. Elég valószínű, hogy a 2 évvel ezelőtti csúcs fölé fog menni. Más: lassan majf lehet nézegetni a LYC-et, mert az is heteken- hónapokon belül a korrekció végére ér. Azt lehet nagyobb tőkearánnyal meg fogom játszani. Elvégre a legnagyobb vehető ritkaföldfémes cég. Lehet nézegetni pár héten belül DQ-t is.
Ja, ez igaz. Azert eros, hogy netto hatranybol mar +20% az arfolyam. Persze tudom: nem egyenesen aranyos, kibocsatott reszvenyek, stb, stb, de azert megis. Jo lora tett aki cserelte, talan Stolz mester volt.
Ez mindentől függetlenül most szerintem nem csak a FED re igaz, de az EKB-re és az MNB -re is. EKB nem emelhet a déli országok miatt, MNB még talán mert egyelőre kamat stopp van, de ki tudja már ezt követni... Így a hurrá túl vagyunk az infláción mégse úgy van, és ez Mo. ra nézve különössen rossz. Vagy rosszul gondolom ?
Ne duhong ezen. A forumok tele vannak ovodas szint olvasokkal, akik kismacska videon nevelkedtek. Ott megszoktak a lajkolast nyomni. Attol, hogy ide is beszoktak, es nem ertik, azert vannak barazdalt agy olvasoid is
Most komolyan aki végig dislikeolta legyen szíves indokolja már meg, hogy miért, nem ért egyet a véleménnyemmel ? ok. De ezt meg vitatni, hogy miért... hol hibádzik az elméletem ?
Tegnap meg recesszio volt, olaj zuhant, borr 65, ma minden happy borr 80? Hogy kene itt okosan tozsdezni? Ez egy rakas kaksi, nem tozsde. AI vacakok szinten. Tegnap zuhanas, ma +20% Inkabb elutazom Vegasba feltenni mindet a pirosra, tobb ertelem es szorakozas van benne. Holnap zuhan tovabb minden?
Igazából, amit látok, hogy a helyzet nagyon gyors értelmezésével és gambling-gel lehet most a piacon igazán pénzt keresni, borzasztóan gyorsan kell a profitot realizálni, a többi szinte semmi.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.