PLUG, LAC, JKS. Igazabol kene meg vennem ALB-t csak varok nemi korrekciora. De lehet hogy LIT et veszek majd. Egyebkent akku ami akku piacon megy az is igazan durva. Jelenlegi chartok nem igazan mutatjak azt amit en latok a piacon.
A felet megtartom hosszura, mert tetszik ez a ceg es jonak gondolom. A mult hetfoi paniknapon vett csomagot viszont annyira jol elkaptam, hogy meghozta a kedvem a tredeleshez 😎 Meg egyebkent is: tartok egy szep csomag FSLR-t szinten hosszabb tavon. Azt nem piszkalom, mert nem akarok a nagy bulibol kimaradni. Mit tartasz meg zold temabol? Invertergyarto, esetleg autotolto, vagy szelenergia?!
Árfolyam jósolgatást soha nem csinálok, mivel nem értek hozzá. Valakivel összetévesztettél, én általában a csillagos eget emlegettem. A coinbárók közreműködésével :-)
Ránéztem a Nasdaq hetes chartra. Másik akkora zöld gyertyát, mint a múlt heti nem sikerült felfedeznem rajta. Ma újabb +2%, már a pre war zónában. Rengeteg részvény produkált ritka nagy emelkedést, egy héthez képest a vehetetlenségig felhúzva kamatemelés és háború mellett. Így nem lesz új bútor a parókián. http://www.kepfeltoltes.eu/images/2022/03/22/720ikea.jpg
Azt elfelejtetted leírni, hogy 5 éve várod 1000 alá, leginkább nullába az értékét. Azt szeretném kérdezni, hogy ez mennyire jött be? Hány év után lehet kimondani hogy ez egy téves álláspont volt? 10-20? Vagy még van remény? :) A téma kapcsán jó páran próbálták javítani a tárgyi tévedéseid, hiába.
Nem írtam az oroszokról, mert arra nincs mentség, de az biztos, hogy Amerika a nevető harmadik. Még Kínát kellene valamibe belehajszolni, aztán újra tündökölhetnének egyedüli nagyhatalomként, mint a világ urai.
Ha már megemlítettél, igazat adok neked, a kripto becsípődésem egy (volt) fórumtárs miatt van, aki 108 órát foglalkozott vele intenzíven és jól kioktatott. Mellesleg tavaly ilyenkor biztos volt benne, hogy 50 ezerért a BTC ajándék és 2021 végére 100k felett lesz, de akár 180k is . De ha már így látod, én tényleg a negatív híreket keresem és hivatkozom rájuk, ahogy a coinerek meg csak a pozitívakat. A pohár félig üres vagy félig tele. :-)
En mar irtam regebben hogy nem tradelem JKS-t, hosszura tartom, en energia piacban munkalkodom es lesz JKS meg ennel sokkal sokkal feljebb a jovoben. Persze ilyen vola mellett gratula neked ha tradeled, mert tenyleg megeri.
Nem kell csodálkozni, minden az elképzeléseik szerint alakul. A konkurenciát sikerült csapdába csalni, most már csak ki kell várni, mikor tudnak mindent bagóért felvásárolni.
Ezt jol osszefoglaltad. A media mindig ilyen volt, csak regen volt egy-ket ujsag, es amit ott mondtak az volt a hir. Most van egy ket szazezer hirportal, egyik hivatkozik a masikra, ember legyen a talpan aki ki tudja szurni. Nezd meg hogy mukodik az magyar allami media, origo leir valami, amire a m1 hivatkozik, Marika neni borsodban, megnezi a tv-ben, media works-os helyi ujsagban ele toljak hogy az internetes portalok is megirtak, megkapta ket forrasbol ugyanazt a hirt, maris megy at a szomszedba Julcsa nenihez es elmondja hogy marpedig Brusszel atakarja muttetni az osszes gyereket jovo ev januar 31 ig. Ugyanez a patriota halozat, a netes megmondok, egymasra meg a magyar nemzetre hivatkoznak korbe, kozbe ugyanarrol a helyrol kapja mind az utasitast amit le kell irni. Ez pedig a legjobb amit leirtal: "Sokszor nem is az a gond,hogy nem tudná megítélni a helyzetet, hanem hogy eleve egy adott nézőpontból keresi a saját véleményének az igazolását." Pontosan ez tortenik itt a forumon is, szieszta egyszer vagy nagyot bukott a kripton vagy nagyon lemaradt rola, azota minden hir ami szembejon vele arrol hogy a kriptot manipualljak az mar kesz hir is neki. Ami biztos, egy olyan orszagban ahol az emberek akik nem elnek jol, es ok vannak tobbsegben, sokkal jobban fogekonyak az alhirekre, es uszitasokra. Igy volt az masodik vilaghaboru idejen, es igy van ez most is. Politikusaink pontosan rajatszanak erre. En csak par forrasbol olvasok hireket, es azokat is fenntartasokkal kezelem. Neha megnezem mit egy fontosabb hirrol a kormany media, de azt altalaban mindig gyorsan becsukom mert mar a masodik sor utan hiteltelen. Azt gondolom hogy alapvetoen nem szabad ezekre a hirekre addig nagyon raporogni amig nem befolyasolja az eletedet, a tobbsegen ugyse mvagy kepes valtoztatni, esetleg 4 evente amikor elmesz valasztani.
WTI szerintem ennek lenne nagyobb esélye, ha ez egy valóban több éves bull ciklus az olaj piacán. Nem lehet ilyen gyors, hogy fel 150-200-ra, aztán huss. Lassabban kell emelkednie, nagyobb korrekciókkal tarkítva. Azonban az olaj piacán bármi lehet. Nekem most egyelőre nincs már olajosom, én kivárok. Vettem több növekedési papírt, amíg tart az 5500 SP500 célár. https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/xstation5screens/183/215/86a056acbbe28e52a6685b5d7de51f9dc8567b21.png
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.