Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Gratulálok! Az IMDS redszer az Autóipari beszállítók közötti létrejött nyilvántartó rendszer. Igazolni kell ki honnan milyen alapanyagból állít elő autóipati alkatrészt. Nagyon komoly!
Hidd el így kel gondolkozni! Nem én vagyok a megváltó, de sokan tisztelnek nem tudásomért hanem sok éves tapasztalatomért. Figyelj! Ha sikered lesz az nekem megerősítés, és öröm!
Nem nem érted! Én folyamatosan nézem a DXY , VIX árfolyamokat is! sőt Hedge found kereskedésben mindig követem a korrelációs párokat is! JUJJJ ez nagyon fontos! Tanuld meg a fém örök és erős! He ez ellen teszel veszíteni fogsz! de mit tegyünk ha a fémek ára csökken? - Válasz tanulj meg fordítva gondolkozni! Mert nem a fém ára csökken hanem a fémért adott ellenérték ára változik!!!!! Pl dollárindex. Ezt tanuld meg!
tetézzük a bajt shortoljunk egy olyan terméket ami soha nem fog megszünni! Kész! De tudok más megoldást! Csak lásd át milyen csapda a legkézenfekvőbb Erste Certi!
Most gondoljatok bele! Megveszitek a nappal a certifikátiot a legvolatilitisebb árura. Majd bezár BÉT 17 órakor. Igen ám de Ázsia akkor kel és még USA is este hozza az adatokat! lényegében nulla a kontroll a befektetésed felett! Reggel felkelsz Közel-kelet már kiütötte a certifikátot hajnalban majd eljön az mi időnk szerinti reggel 9 óra és a nagy csalódás! Ebben én nem tudok és nem mondok ötletet mert ez nekem más mint az üzlet.
kollegák! A BÉT-en van egy termék ami ezüst és vagy arany certifikátnak csúfolja magát. a Long termékük még ok, de a short certi ezüstre ...... hát egy elhibázott termék!
Ja és válaszolok konkrét kérdésedre is! Én a fémekben vagyok járatos mint árupiaci érték. De nem tagadom néha beszállok cukor és kakaó piacra is. De jujj ez El Nino függő meg más pl. gomba. Alapjaiban én a fém piacot követem4 de figyelj mert a fém nem csak arany, palládium stb. az aluminium nagyon ugrik! vele a Century Aluminium bánya is.
1 én nem Certifkázozok olyan termékkel ahol más időben is folyik a kereskedés, mint ami kiesik a BÉT forgalmazási idejéből! EZT én öngyilkosságnak tartom és szerencsejátéknak! 2Van certifikátom, de csak olyan ami a napon belüli kereskedést képviseli és magyar illetve német autóipari ami hasonló periódusban megy. Kérdésedre a válasz összetettebb!
Fgyelem! Hulu Lulu Úr ma este megszólalt! (nem szokott EU este időben) Természetesen mint az én álláspontom is Long irány! De Hulu Lulu ritkán jelentkezik EU idő szerint este így valamit tud! Na veszek egy 0.1 lot long pozit csak a kedvéért! Figyeljetek! Mondtam Hulu lulu az arany egyik legnagyobb szakértője! Hidjetek nekem!
Én nem vettem ma semmit, megfontoltan félrevonultam. Olvasgatok, és azt látom, hogy az árupiac a legkeményebb terep, fel is, le is. Annyi biztos, hogy nem tenném bele mindenemet, bármennyire tetszik. Nedden , te pontosan milyen termékekkel kereskedsz? Ha nem certi, akkor milyen tőkeáttételes termék? És mi az a gyógyszer? Vagy vicceltél?
Köszönöm megítélésed! Hidd el én próbálok segítőkész lenni! Semmi érdekem, hogy ti rosszul járjatok! De sokat tévedek, viszont aki tudja milyen szakma ez azoktól elismerésnek veszem tévedésem is!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)