Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
ma sikeresen zártam Palládium pozimat. Nyitottam egyet újra.Brókremnél 1000 dollár azaz egy lot értékben ami 10x-es áttéttel húúú szép pozíció! 10000 Dolláros Palládium pozíciót tartok!!! -meglátjuk! Ez már nem feltétlen játék! A palládium a legdrágább fém! (és fémes játékszer!)
Olvass utána külföldi oldalakon akár vagy hallgass komolyabb elemzőket róla.. A trend egyértelműnek tűnik.. Persze bármi lehet. Én hosszabb távra tervezek arannyal mindenképp , de ezüsttel se sietek . Multkor valaki bedobta a kakaót most élelmiszereket is nézegetem😂
én ma otp tl88-at eldobtam (nyilvan zöldben) ezüstre, azóta oti le, ez(üst) hozott. Palladiumhoz sajna mas platform kell, itt max arany van, talan lesz benne kis visszakukucs, de a trendet nezve barmilyen beszallo jo most :)
Alulértékelt az ezüst! De van egy ipari jellege ami miatt korlátozott a növekedése. Infláció leszorítás az ezüstnél nagyon érvényesülhet! Irány long de figyelj!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)