Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szerencsére időbe zártam a reggeli short - ot. A maradvány értek értékesítés elindult már , mert a KH valahogy nem volt ma a helyzet magaslatán , a mobil alkalmazás csinált és mutatott mindent csak amit kellett volna azt nem.
Ja és a korábbiakhoz még hozzátartozik, hogy itt nincs az, hogy az erste felmaszik a shortért vagy lenyúl kiütni a longot.. itt ők is csak nézők lehetnek
Értékelem, nézem és én is veszek igaz csak néha, ezüst vagy arany certit, nem tagadom. De ez szerintem nem jó út hosszabb távon. De ítéljetek el! Ezért fórum a fórum.
Általánosan leírom újra! Nagyon értékes jelzés "pomperj" elemzése! Ő hasonlóan értékeli ezt a piacot mint én. Divezifikáljatok! Nagyon jó TA elemzést kaptok tőle! Gyula is felfigyelt az ezüst fórum forgalmára és segít a TA elemzésben! Érdemesnek tartom figyelni őt is! Én Nedden kb. múlt században lettem öntő, majd nehézipari szakképzetségű szakember. Higgyétek el én tényleg ismerem a fémeket , alkalmazott vegyészként! Kohászként! De szakmámat befejeztem, így a fém piacon próbálok érvényesülni. Folyamatosan figyelem az árfolyamot, határidős árupiaci tőzsdét! Én nem viccből teszem, ezt hanem megélhetésből (is). Mondhatjuk akkor "profi" vagyok. Mert Profi az aki abból él amivel foglalkozik. Óriási a fém piac! Itt semmi személyes érdek nincs azért, hogy a másikat befolyásoljam. Olvassatok, tanuljatok, figyeljetek és tévedjetek mint én is!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)