Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szerintem fél szemünket a BTC-re is szegezzük! Áprilisi felezés után indulhat realizálás és az arany szebben fénylik mint a kriptó! Meg tartósabb úgy pár milliárd évvel…. Szerintem a kriptó piac szárnyalásából várhatunk vevőket a arany, palládium fronton. A kriptó piac már elég nagy ahhoz, hogy számoljunk velük. Az ezüst platina más! Ott az iparibb jelleg miatt hamarabb megállhat a piac. Azért az arany az mégiscsak szebb fém! ( bát ez is ízlés kérdése)
Képzelheted nekem még Akko meg MBH stb. részvényeim is vannak. Na azok a külföldi papírokhoz főleg a fémekhez képest! Őrmester nemegyszer 1 Ft-ot se mozdul egy hétig csak egyenes vonal. :) vicc a BÉT.
Egyszerűen itt nincs idő vacakolni. Sokszor én még a vpn kapcsolatot is hiányolom. Amikor 0.1s időre leszűr 1-2 dollárt majd fel. Mire pislogok egyet már lecsúsztam.
Elárulok egy titkot, de négyszemközt maradjon! Kedvencem az : Investing.com xau/usd vagy xag/usd fórumok, érdemes figyelni Mia és Hulu Lulu hozzászólásait! Utóbbi vérprofi kereskedő aki már a múlt században is már az USA tőzsdén dolgozott! Hajnalban szokott bejelentkezni. De és nézem a brókerem folyamatosan frissülő ajánlásait is amik csak a számlatulajoknak elérhetőek. Jó a Reuters is. Plusz én Metatraderben kereskedek így a beállított hírcsatornán folyamatosan jönnek a hírek is.
Igen, jól látod! A fémpiac megelégelte a tökölést, meg ez már mindenre. Ezt hívják emelkedő főtrendnek. De ugye 3 évig kellett ám erre várni, így nem csoda. Szerdán újra sávokat állítok be, nem bízom a kézügyességre a dolgokat hanem függő megbízásokat rakok be. Longra. A sávokat még nem tudom mert szerdáig ki tudja mi lesz. Piszok gyors ez a piac!
Lesz még lehetőség! Nézd a Palládium árfolyamot, ezüst bőven 30 fölé fog menni. Egy két USA kamatvágás, még némi feszültség a világban és messze a jelenlegi ár fölé mehetünk minden fémmel. Ne felejtsük egy jelentős globális infláció is volt. Ez utóbbi aggaszt, hogy a magyar részvények még ezt se tudják ledolgozni. Amit elvárnák a BÉT-en az a minimum ATH+ 3 év inflációja. De beragadtak bosszúságomra.
az inflációs adat ha olyan lesz mint a munkaerőpiaci, akkor 1 óránk van vásárolni, amíg beejtik, aztán megint nem foglalkoznak vele és emelkedik tovább... ergo minden esést megvesznek...Ahogy 27 alá esett ma hajnalban utána azonnal vették is. Minél magasabbra megy, annál kevésbé jön már vissza.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)