Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ha így marad a gazdaság, és jön osztogatás, akkor tuti bóvliba megyünk. Árfolyamcél sincs. A kínai hitelek tömkelege sem lesz + pont. Vajon miből fizetik ki jövőre csak a PMÁP kamatokat...
A többiek azt hitték hogy a kilátásrontás is esést okoz majd, és tegnap emelkedés volt. Lehet a leminősítés se okozna semmit? Szerintem az már okozna. Hiába nincs bóvli. Azért már kettőnél is épphogy a bóvli fölött lennénk
Nem tudom, egy leminősítés milyen hatással lenne a piacra, hány %-os esést okozna. És itt van még a ft kockázat is, pláne, ha bevezeti magát az euro. A gond, amit Ff is mndott, hogy USA piacon is lesz valószínűleg egy nagy zutty a következő 4 évben. Szóval nagy a kérdőjel, ha leseggelünk, akkor mi nagyon lassan fogjuk összeszedni magunkat.
Bennem most félelem van kicsit a magyar piaccal kapcsolatban. Certiktől szabadulni kellene nagyon. Rv-től is, de abból nekem most nincs is sok, telekom és any egyenlőre rendben. Félek, lesz itt akció.
Akkor még esett mikor kérdeztem de jól tartja magát. Ezret hagytam meg. Ricsi certivel viszont ki vagyok tömve. Már énis kezdem unni a játékot. Ha követi a sormintát holnap nem lesz itt a nagy eladó. De nem nyomta le eléggé a végén akkor lehet visszajön még önteni. 10400-ig jó neki az ár, eddig úgy néz ki.
Remélem nem tőled kaptam mínuszt erre. 10 év semmi tapasztalat szempontjából. Ha pedig már kezded átlátni a befektetési piacot, akkor certihez nem nyúlsz. Bocs, hogy szókimondó, és kioktató vagyok, de ezt tartom célravezetőnek. Kb. mint dr. Csernus.
Hát, lehet van olyan kötésem ami meg van 10 éve, vagy meglenne ha nem váltottam volna bankot kétszer. De a hullámlovaglás is tud értéket teremteni ... Én nem szoktam mindent eladni egyszerre mint ahogy venni se. LIFO-val szoktam adni venni így lehet meg van még a legelső vétel is. De ugye Erste-n 3 szoftveren 3 féle adatot tudsz lekérdezni, most pont nem abban a szoftverben vagyok. :-)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)