Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Inkább nem tudják hogy mi lesz. Maga az OTP se tett közzé elemzést. Csomó elemző összevissza teszi a profitot. Román leány eladásából eredő leírás 60 mrd. Ukrajnában is van extra adó amit nemrég vetettek ki. Üzbégeknél jöhet tartalékolás. Ezek egyszeri tételek, csak sajnos itthon is elég sok ilyen van már. És még nem jelentették be az eltörlésüket. Szerintem 2024 re jöhet a kamatstop kivezetés (államkasszának ez nem bevételcsökkenés, szóval kamat 1 számjegyű, jöhet a kivezetés, amúgy is fel akarják pörgetni a gazdaságot nemrég nyilatkoztak , szóval ....) Ha lenne egy extra osztalék vagy bankvásárlás az lehet a jó hír OTP nek. ez Q1 jelentésig kiderül tuti, akkor jelentik be az osztit is kb. Addig elválik.
Nem tudom mi, de azt mondták, hogy ha van tőkém, akkor ez rövidtávon költséghatékonyabb, mint a certi. Nehezen értettem amit elmondott, meg is lepődtem, hogy mást javasol. Egyébként várakozás feletti jelentést vár. Belementem, majd leírom mi lesz az eredmény. Ránézésre részvény, semmiképp nem befalap. Tőkeáttételről is beszélt, asszem 5x-ös.
Sőt, vásárlásba kezdtem OTP-ben. Meglepetésemre tudtam venni TL89-et. És nagyon sok OTP Future valamit is vettem reggel 5M értékben. Rövidtávra ezt javasolták. Van még beadva TL88-90 vételem is 100-100 db. Mindezt, mert idegesít ami megy a magyar tőzsdén. Nem tötyöröghetek pár darabokkal. Így kisebb % emelkedés is elég lehet.
Beze chartja a jo … a mienk tul hamar jelezte a lepattanast, a Beteé pont jokor. Minuszban van az ezust. Igy jo lesz pont keresunk a shorton aztaohet long.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)