Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Oti is mekkora fos lett. Már azon gondolkodtam eladom a tl-jeim...jelentésre lehet beverik a sárga földig, és akkor mind a 3 blue ugyanúgy végzi egyedül a telkó jött ki jól belőle
Hát egyik fedezi a másikat amúgy :D Mindkettőben lűtok fantáziát most az a baj. Ricsi meg OTP ből csak kiábrándulok a mai nap alapján. Remélem OTI megy fel 600 fölé legalább. 700 jó lenne, aztán eladom és nyitom a shortot rá lehet jelentéskor.
Mindkettőből vettem 200 at :D Ha lemegyünk short profitál.... ha felmegyünk long profitál. Mivel lassan túlfeszített lesz mennünk kell majd le. Nem megyünk le sokat, arra jó lesz a short. Ha meg felmegyünk ott a long. Ha kicsit visszanéz akkor is csak 23 max.
Nem tudom :D Add el longot vegyél shortot. Ki kéne deríteni mi a alapja, lehet holnap felhívom erstét. Igazából shortot nap végére :S az a baj mindjárt 5 óra. Lehet veszek kis shortot, vagy kilövünk vagy beesünk kicsit kb ezeket látom mamgam előtt. Kis esés után megyünk feljebb míg kilövés ugye....
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)