Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem gondolom tartósnak a mostani arany árat. (napos kereskedésben) Saját TA és FA alapon várok egy akciót. 2640 nagyon jó ár lenne, de lehet már hiú ábránd.... Ezüst. Ne ez a lent is írt vipera! De alul lett értékelve. Így aki hosszabb távra és nyugodt éjszakákra vágyik annak a TL 26 az igazi nyugodt álom!:)
...esetleg próbáld meg befolyásolni pár állhírrel, reggel meg este... Ide csak az igazit írd be, ne rajtunk akarj nyerni! :) Enyhült az idő, kevesebb gáz kell most...😃😃
Hát én aztán nem onnan származom. Akkor nem is tájszólás? Nálam 12% pluszban van a maradék certi. felét adtam ma el 10%-al, többire nem vitt rá a lélek. Régi csomagom még jó nagy mínuszban van, azért kicsit aggódom.
Odáig eljutottam hogy már nem fordítva ülök a lovon.. s talán az a vak ló is jó irányba bojong 😂 volt egy jó long köröm majd egy short de hamarabb szálltam ki .most talán megint hoz valamit a long .. alakul 😂🥷🏼
Köszönöm! Vettem hét elején pénzem erejéig aranyat ma hajnalban kiszálltam. Jó kör volt. Dobtam ma más BÉT papírt is. Mostanság ilyen "nyugis" kereskedéseket keresek. Most figyelem vagy próbálom nézni FF és a topikunkba visszatért Fibo elemzését. Persze se PAKK se Pomperj stb, sincs figyelmen kívül. :) . Most realizáltam. Ülök és figyelem a helyzetet! (meg a fent felsorolt TA szakértőket) . Igazából pár darab 2-3 milliós pozícióm maradt, amit gyógyulásom és lelki békém miatt nem szívesen bővítenék. Főleg Trump beiktatásáig.
Pihenj csak sokat, rád fér ennyi vegyszer után. Utána meg halljunk majd egy jó hírt tőled, rendben? Na jó, pici aranyat azért veszegethetsz közben, nehogy elvonási tüneteid legyenek :D
Ez nagyon érdekes hír! Beillene a hajnali piacindítómba! :) India ősszel átpakolta a tartalékokat Angliába. Nem tudom van e ehhez köze a hírnek. Az viszont biztos ne tud beesni az arany az én általam várt akciós árra sem. Mondtam: kishalak adják -nagyok veszik! . Érdekes hír de nem tudok mögé nézni. (nincs még elég energiám)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)