Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Bocs, szorzónak hívják, nem tőkeáttétnek. Most megnéztem, arany 0,1 ezüst 1 Beze drágálta az arany certiket. Az arany certi árának sokkal nagyobb a mozgása. Mondjuk nem értem ezt a szorzó dolgot így.
Vazze! Ha bevásároltál a gázból shortra akkor tartsd! (Ugye nem Certi) Ha igen és nem ütötték eddig akkor az már szerintem megmarad. Most van az a 3 hét ami USA-ban a legnagyobb gázfogyasztás ideje. Utána zuhanni fog!
Beestünk sajnos. 8-kor állítólag elmondják, hogy felfüggesztik a kamatcsökkenést, legalábbis ilyesmit olvastam. 30 éves kötvény elérte az 5%-ot. :-((( holnap reggelre kiderül jó volt-e tartani a csomagot.
Viszont válaszolok saját bejegyzésemre. Tudjátok én imádom a fémet, főleg a nemeset! SOHA NEM NYITOK SHORTOT NEMESFÉMRE! . Miért? Mert ismerem, imádom. És, Mondjatok egy eszközt ami több ezer éve long...... :) . Ez csak egy vicc bejegyzés részemről, de szerintem el lehet rajta gondolkodni.
Bocsánat! Tényleg ha januárra ajánlottam a gáz shortot. De legyen mentségem, hogy ha a csúcson vettél tavaszra ez bizony hozamot fog termelni! Türelem! Lehet nem a legnagyobb hullámot kaptad el, de tartom, hogy tavaszra csökken a gázár!
Arra hogy elintézted a gázt egy január közeli short tippel ami közbe február közepére csúszott…😂 Én úgy vagyok vele előbb érjék oda a hídhoz meglátom azt akkor kitalálom hogy menjek át rajta .. lehet itt még derült égből atomvillanás 😂
Megnéztem randomly cikkében a cégeket. Hedge foundok elég közel vettek a valós árhoz képest jelképes mennyiségeket. IONQ-ban vannak többen, akik jónak számítanak, de ők 8-9 dolcsin vették, miközben állítólag 11-et ér. Jó áron jó buli volt, láttam 1500%-os hozamokat is.
Nekem egyedi logikám van ami sokszor bejön . A WTI se 60 lett pedig mindenki azt hitte . A gáz se ugyanúgy fog árazódni mint tavaly . Gázszerelő is én is meg még páran magasabb szintekre számítunk. . Olvastam én Trump olcsó gázt , olajat akar - tanulság 80 lesz 😂
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)