Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Placi82 Nem értem a hozzászólásod, pedig mindig fontosnak ítélem! Tanuljunk egymástól kölcsönösen, a fórum meg azért (is) van, hogy segítsük egymást. Sokan mint én is ebből élek. Tudod miért?! Azért mert itt sem tudok elég aktív lenni. Tényleg Te sem voltál sokat a topikba. Kicsit érces vagy, sok topikot olvasókat segítő szándékot nem mutatsz. De ami késik az bármikor lehet! Én mint már mondtam nem vagyok sok minden de segítő és jó indulatú az nekem alaptörvény! Ha kritikát mondok az is jóindulatból van! Így én nagyra értékelem gondolataid, várom a következő eszmecseréket! :) . Még kemóznak, így nem vagyok kihívás számodra:)
Bocsánat, de az fehér nemessel nem sokat foglalkozom. Aki olvas tudja miért. A legnehezebb műfaj az ezüst kereskedés! Több ok miatt is. (egyből nyakba mar, mint egy horror Vipera) Viszont nagyon "gatya" az ezüst jelenlegi helyzete. Mind TA mind FA alapon. A nemesfém index is régen mutatott ilyen alulértékeltséget az ezüstre. De ha rám hallgattok sávosan veszünk felkészülve a nagyobb akcióra. TA alapon én látok akciót, de nem én vagyok ebben a nagy szakértő!!!! :) . Figyeljetek! Készítsetek száraz puskaport!
https://invst.ly/18c91r Ma nem dőlt el. Oldalazunk, várakozunk. Megvesszük Grönlandot?? Panama csati esetleg? Számomra ez már kezd a vicc kategóriába átlépni. Valami történni fog, de én nem tudom melyik irányra fogadjak. Eur/Huf-fal is várakozásra álltam.
Arany kezd le nyugodni nem hiszem hogy nagyon kapni fogunk a közeljövőben 2600 alatt . 2550 ajándék lenne .. Megy 2800 nak . Ezüst nálam már itt is vállalható beszálló lenne..céláraikból idénre 37-40 USD . De legyünk prok és várjuk meg Kínát 😂👍
Nedden úr, nem vagyok túl aktív mostanában. De gondoltam szólok, hogy a fizikai ETF bol hívják le az aranyat elszállításra. A szintetikus ETF GOLD okkal meg szorítjak le a " Valakik" . De most úgy nézem szarban vannak.... Nem papírt kérnek a vevők és dollárban az elszámolást és a nyereseget, hanem 400 troy uncias tombokben😉. Ahogy követem a morzsakat mintegy vadász kopó. Szervusz!
Vasárnap nagyon fontos lesz! Így ha valaki nem szerencsejátékos üljön a tőkén! Miért? Vasárnap fontos kínai adatok jönnek!!!! Hétfő teljesen kiszámíthatatlan. Óvatosság! (de mindenki azt tesz amit szeretne...:) )
A 10 éves USA Bond hozama 4,7%!! , 2023 őszi csúcsokat ostromolja miközben a 30 éves hozama már a 4.95%! És ez még nőni fog. Meglássátok feleim:) Ezt csak így itt hagyom Néktek. Nem úgy lesznek a dolgok ahogy a gazdasagi mainsream megmondó emberek sulykoljak.......😉
Vazze a hajnalban felvázolt paradoxon jött létre. ADP csökkent kezdeti állásnélküliek száma növekszik. Na ezt próbáltam 15 órája kifejteni, hogy lehet egy fonák helyzet. Én ezt vártam. De most nem veszek! Várok. De van bőven muníció a vételre.... :) Türelem!
Pedig nekem már rajta az ujjam a TL99 sell gombon ... úgy megörültem hogy emelkedünk hogy a TS56 meg itt maradt :-) Jó hule vagyok. (200.000 mínusz van OTP shorton, a két ünnep között leküzdettem 50.000-re de nem nem adom el megy még lejebb,,, ja :) )
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)