Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem tudom, nem tudom. Egyetlen pluszos arany csomagom van, gombon a kezem, de nem akaródzik megnyomni. Micsoda magyar szó ez, egyáltalán ismeritek, vagy valami tájszólás??
Nem hetesen kereskedem hanem 2h-n, csak azért tettem be hetesen ide hogy átlátható legyen :) És azért gondolnám korrekció kezdenétek, mert 1: 161-at futott a 108k-val, 2: az esés elérte a 23.6-ot és annak a korrekciója lefordult a 61.8-ról, ezért a következő lefelé kör lemehet a 38.2-ig is és az akkor lehet egy A. Az utolsó szakaszt így látom: https://invst.ly/18c5no
Persze evvel nincs kész, utána természetesen, annak is az 5. szakaszát kielemzed..! Netán nem jön ki, akkor lehet, hogy rossz az indítás, már a hetesen. Majd jöhet lefelé az abc korrekció, de itt se mindegy, hogy hányas szerkezetű. Ezeket szépen befibozod, vagy sacc-ra :) Ha megvan a 144 hullám, akkor nyertél egy hangszórót és tudni fogod, hogy mi következik menet közben! Ennyire egyszerű! Fraktál, fraktál hátán, de utólag rá lehet húzni a megoldást úgy is, csak mi vagyunk olyan hülyék, hogy előre akarjuk tudni!!!! :))
Nem tudom most valahogy olyanom volt. Vettem inkább Wizz-t belőle már 200 db van :D de ha felpattan eladom jobban szeretem a rövidebb trédeket mostanában mint beleragadni a pozikba
Szóval ez még sehogy sem korrekció! Az 0.382-nél kezdődik. Oda le kellene jönnie, majd fel és még lejjebb után. De hetesen ne kereskedj! Most az 5. szakaszodat is számozd be, hogy kijön e az 5? Rövidebb időtávin...
Kösszi, lehet elmegyek, ennyit nem tudok boltban költeni, mint ez. Akkor az GBP-ben 12,2 kb lenne. Most 13,2 hmmm Ránk kellett volna kiabálnod délelőtt :D Egyébként, én is 13,5 GBP körül láttam a beszállót, nem csak Beze.
még nyitva van, nem? :) Ha a támasz itt nem fogja meg, akkor 6200-6000 a csati alja, scc/kb. Bolli alj még odébb, rsi alj messze, csak a japánokban lehet még bízni... 0.786%-nál tart! Kicsit túltolták már, vagy indul a pánik... hmm
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)