Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
ma tovább vettem a 4IG-t - teljes tőkém 13%-a most abban van
OTP pozi 20%-át zártam a napokban (TL91-eket), majd év elején valamikor visszaveszem, ha jön új certi
sikerült végre a certi pozikat a teljes tőkèm 30%-a alá passzírozni - ez már egy ideje probléma, a "csúnya" OTI emelkedése miatt nőtt meg ennyire az aránya :-)
a többi pozit mind tartom - 4IG/AKKO/APP/OTI TL/RICSI TL/VERTIKAL
No,no polgártársak.Nékem a nagy menetelések után nem jár egy falat kenyér!??!Izzadok a mêretes shortjaim felett,eközben Tik számoljátok a long forintocskákat.Óriási bull az ezüst, viszont ennek a méretes hullámnak le kellene jönnie.Miutãn is az elvártnãl magasabbra ment, szerintem a mėlység nem kérdés.De leginkább Ff a mérvadó,mert brutál pontos a mester.Amennyiben gondolkozol gyorstalpalóban úgy feltétlenül gondolj rám!Természetesen nem fogom sajnálni a pénz a tanfolyamra!:):):)
Nem számít semmit se a TA se a Makro adatok, se akamatemeles se a kamat csökkentés. Már az elemzik se tudtak mivel elmagyarázni az okokat. Jó hir= rossz hír. Rossz hír =jó hír. Pedig az oka triviális. És egyszerre dühítő pofátlanság...
Szinte az egyetlen TA elemző vagy a fórumon akin nem lehet fogást találni 👍😂.. Nem hiszek a pusztán csak TA alapú kereskedésbe .. de a tudást elismerem.. Nálad pedig van ..! Csak megnéztem a chartot meg a mozgást 😂
elkezdték már adatközlés előtt a dumát: a Fed decemberben újabb 25 bázispontos csökkentés felé terelte a piacokat. Szinte olyan, mintha a bejövő adatok nem számítanának.
Jájj, ezt nem is figyeltem! Elég csúnya lett! hmm Óráson túladott és támasz alá lökték. Kell egy kis pihi neki, de nem tudom, hogy ennyi volt e a pánik! Pattanáshoz jó a szint, de ez már pánik" és a ta nem számít... hmm XAG/USD/ h1 https://ibb.co/bsCBBdM
János megint telibe "2)Silver a tegnapi 33.1 csucs jol nezne ki mint aaz a-b-c korrekcio (b) csucsa. A (c) szakasz varhato vege a 26-28 savban van, ha a szokasos meretarany (c=a) alakul ki." . https://imgur.com/a/83oU6zB
Lehet beárazta, de maga a tény szokott hozni egy pattanást. Tehát addig várok. Ha a stop ki nem vág a pozíciómból…. Ha pedig beárazta és az lesz mint tavaly decemberben, hogy elmarad, akkor Kína elsírja magát! Egy éve horror történt. De elalvás előtt nem mesélem el mert nem fogtok tudni aludni!
Lássunk vettem egy kis aranyat. Stoppal. Stop lehet szűk lesz 2673. XAU/USD páron. Nem sokat 0.06lot. Tényleg csak játszásiból. No, megyek nem stresszelem magam majd holnap meglátjuk alkat vert e.
2680 már akciós ár lehet. De szerintem Kína várja, hogy lejjebb menjen az ár. A tegnap elmaradt akció vagy most lesz vagy hajnalban lesz meg a lokális alj. Utána az FED vágása lesz árazva. Tartom szerintem 62% a decemberi vágás. De messze nem 100%. Jegybankok főleg Kína nem fogja engedni, hogy a most bevásárolt arany ára most forduljon le. Se az MNB:)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)