Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ilyet is régen láttunk! Pont a várt adatok. Lényegében döntetlen, de havi szinten növekedett az infláció. Lényeg nem csökkent de nem is nagyon nőt. Kínai kézben a piac sorsa. Tényleg régen volt ilyen USA- ban. Általában az EU szokta pont eltalálni a várt adatokat. Ez továbbra is nyitva hagyja a jövő heti kamatvágást. Én saccom 70-ról 62%- ra mérsékelve az esélyét a 25 pontos vágásnak. De szerintem a FED utána átmegy óvatosba, azaz a következő vágás már nem biztos. Mindegy is, már mert Kína újra vásárol majd ők hajtják az árakat.
köszi - kicsit hajaz a vásárlásom az első OPUS vételemre, amikor 2022. év vége felé 150 fölé felszúrt és ott jól bevásároltam (ugye ott kellet volna eladnom a korábbi 130 körüli vételeimet) :-)
de aztán végigvásároltam lefelé 100-ig és 400 fölött adtam el 2023. nyár vége felé
vagy újra nyitod, vagy hagyod kifutni, ha lejár! Pénzt betenni nem tudsz, csak részkivétel lehetséges! Viszont, ha nyitsz egy újat ilyenkor és megpakolod a normál számlád állományával, akkor gyakorlatilag nagyobb értékű TBSZ-t tud létrehozni (csak pénz kérdése) és a régi kifutó tbsz-d tartalma, pedig év végén visszakerül a normál számlára! Vagyis egyből fut tovább egy nagyobb értékű tbsz!! Nem lesz több tbsz, (felesleges költség) de több érték lesz benne és megy az 5 év újra! Nincs 6. év sem, csak pár hét, vagy pár nap a feltöltés! Így gondoltam a "feltőkésítést" felbővítést, egy cserével!
tegnapelőtt elkezdtem felvenni egy pozit 4IG-ben, tegnap és ma is folytattam a vételt - lehet, hogy hülye vagyok, vagy csak simán vakmerő, vagy egyszerre mindkettő - több mint egy éve szemezgetek vele, funda alapján úgy látom, hogy lehet belőle valami - plusz érzek valami erőt most benne - elvileg holnap fejezem be a pozi kiépítését
csak ez a tegnapi USÁS hír nem kellett volna, nem sokat segít a pozi kiépítésében :-)
Arra már nem emlékszem :) Most a 2014-s lejár megint, de feltőkésítem úgy, hogy hagyom kifutni és nyitottam helyette egy újat novemberben, jóval nagyobb összegűt! Ez lesz az utolsó új nyitás! Remélem megérem amikor kifut.. :) A többivel nem tudom mit teszek még.. hmm
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)