Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Eladtam a csütörtöki beragadt TL33-at. Inkább minimális pluszban szálltam ki belőle, mert nekem úgy tűnik, hogy ez inkább lefelé veszi majd az irányt... :/
Az mindig úgy van, hogy fordul, vagy nem. :) Gondoltam észreveszed a közös pontokat a két chart között. :)) Trendek cikkcakk-ban mozognak (ABC) a korrekció is! Ez terjedhet lila madár ~1.6-ig is (~31.67) A piros 120% ~31,47 !! Ezek már a 0.618 alatt vannak, közel a 0.786%-s szinthez! Ezért mondtam, hogy határeset! Viszont, a kék lila B szakasz is eddig a szintig 0.786% korrekciózott fel, 34.5-ig. Ezek voltak az "órás" adatok. A napos idősík támaszai pedig, ~31.66 és ~31.60-nál húzódnak, ami a rövidebb célzónában is van a kék madárnál! Tehát ez a közös pont 31.5 környéke! Ahogy jaow is mondta, ezek mindig zónaként, sávosan értendők! Van mikor teli találat van, de azok véletlenek....! :)) Azt is tudjuk, hogy nem kötelező a támaszig lemenni, de jól jöhet azért, ha odaérünk! Nem tudok többet mondani, az adatokból dolgozom és a saját véleményem az már nem az! Én várnék a támaszról pattanásra, mert még nincs meg az irány! Óráson van rövid célár felfelé, cirka 33 dolcsi/120%, ami közel van már! Én ezt már nem erőltetném! Amennyiben ez a szint, vagy az előző csúcs fölé emelkedik, akkor lehet tervezni felfelé! Addig ez egy konszolidáció és bármi lehet. Még az is, hogy most csinálja óráson a 4. szakaszt, ami egy korrekció!! Ameddig a korrekció tart, addig ne ugráljunk ellenkező irányba, mert veszélyes. Nekem ez a meglátásom!
OFF Dolgoztam milliárdosnak, udvaron kint fedetlenül 3m átmérőjű jakuzzi ... nem melegszik fel a víz ... már minden ellett követve. 2db. 2m3 tartályban melegítettük a vízet napkollektorral, és erre dolgozott egy 100kW kazán. Mikor használni szerették volna akkor gomb megnyom ... 60-80°C 4m3 víz hőcsere, plusz indult a kazán 80°C-re ... de ha szeles volt az idő nem volt 38-40°C a jakuzzi ... nem jó sz@r az egész. Szezon végén mikor már alig volt napsütés kérdeztem hogy jön ki matek hogy óránkét elnyomunk 10m3 gázt ... mondom mennyibe került ... erre mondja pasi hogy anyukám elviszlek mindennap ahova mondod. :-) volt magángép a reptéren ... ON
Helló Ff. Reggel olvastam , hogy nem érzed jól magad. Jobbulást kîvánok neked!. Lassan oda érünk a szállodába.Anya boldog, alig várja a meleg vizet. Nekem tőzsde elvonási tüneteim vannak, én is boldog vagyok. 😁
Tehát vagy fordul vagy nem :D Nekem még van egy ilyenem is. Ezüst sokat esett aranyhoz képest megint. Úgyhogy kis felfelé nem ártana neki. https://ibb.co/1R4Sjfq
Ezüst: Nézem az órás és napos szinteket, persze mindig van ellentmondás és egyezés lehetősége is a kettő között! Az óráson a nagy zászló behalni látszik, lefordult a lila B nél és megcsinálta a célját az ABC korrekció! A bibi ott van. hogy ez lemehet 1.6-ig, ami az alatta lévő piros 120 környékén van, 31.5 dolcsi! Ez a szint, viszont jóval alatta van a 0.618%-os korrekciónak, ez már határeset itt óráson. A nagy zászlórúd korrekciója lenne! A piros madár 61.8% szintjét letörte már és ilyenkor nagy eséllyel eléri a madarat. Tehát ez még vissza van/lehet! A fibóját oda húztam, hogy érzékelni lehessen! Tehát óráson van egy tartozása a csökkenő trendnek 32 dollárnál! Napos szinteket nézve, csati alj támaszát elérte és egyben a kék madarat is, akár fordulhat már! Az erősebb támaszok még alatta vannak 30.6 környékén! Egy rossz hír és már ott is vagyunk. hmm Egy fordulást felfelé, nem ártana megvárni! Ha számozást nézzük, ami még mindig nem biztos, akkor is jöhet lefelé még! Ezt teheti úgy is, hogy előbb egy fel kör jön! Silver /h1/D https://ibb.co/0cMftSn https://ibb.co/p2QDzSz
Gratulálok, én csak néztem mit csinál a ricsi. A bukásról annyit, hogy épp takarításba ölöm a ma reggeli KO okozta mérgemet, ami egyenes arányban csökken a fáradtsággal. A pénz miatt nem is bosszankodom, csak a "jó nagy hülye vagyok" érzés maradt.
végre egy jónak látszó dolog a mai napon (ha megmarad és nem ütik ki)
jó spekit Nektek és mielőbbi felépülést a bukókból (szerettem volna írni Nektek a pénzek beosztásáról valami "okos dogot" de úgy döntöttem, hogy inkább várok egy kicsit, mert nem szeretnék így a bukók időbeli közelségében senkit (meg)bántani és okoskodni sem szeretnék - mindenki másképp fektet be)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)