Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
amugy ha percesen nezed a chartot, nyitas utan egybol az aljan nyitott, azota csak felfele megy és nem is ment vissza a KO ár közelébe.. na? és mindössze 135 egység eladása nyomta le..
inkabb nem mondok semmit.. amugy ekkora sz*rt, hogy egy darab tl gáz nincs.. siman visszavettem volna reggel.. már most szép zöldben lennék a 93al is..
Az várható volt, most, hogy az összes certifikátot kiütötték lefelé. Szépen rámentek... Felfelé a legközelebbi short k.o. 3,56-nál van... kíváncsi leszek
Erste: Lassú hétkezdés után felpörögnek az események Az amerikai tőzsdék alig mozdultak a tőzsdenyitás előtti órákban, ahogy a befektetők ráfordulnak az év egyik, ha nem a legfontosabb hetére. Az Egyesült Államokban a holnapi választás sorsfordító lehet több szektor szempontjából is, csütörtökön pedig a Fed kamatdöntése adhat új impulzust. Eközben folytatódik a gyorsjelentési szezon. Ma a többek között a Palantir, szerdán a Qualcomm, csütörtökön pedig a Home Depot számol be előző negyedéves teljesítményéről.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)