Érdemes a FED alatt a dollár index 93 as szintjét alapul venne szerintem ha törik akkor hetesen és havin is valószínűleg alá fog zárni az árfolyam,ha viszont pattanik onnan óráson akkor jöhet egy erőteljesebb dollár erő
Törölt felhasználó2017. 07. 26. 12:36
GBP/CHF-ben es USD/CHF-ben van a mozgas az elmult orakban...
EU: a hivatkozott hsz. mindkét scenarioja a lényeget illetően érvényben van azzal a megjegyzéssel, hogy a bearish scenario a vége felé jár, max pár hét tetőzés lehet még benne.
Rövid távon a most zajló lefelé kör ideális esetben 1.158 körül kifullad, opcionálisan 1.150-1.155 sávban bárhol elhal hármas szerkezettel (mert Minute és az alatti szinten több long értelmezés él). Ekkor legalább egy új csúcs valószínű (~1.175-1.178 környékére, ahol a bearish scenario az egyik esetben már kész lehet. Újabb 1.15 fölött elhaló korrekciós szerkezetű esést követően viszont már 1.195 is képbe kerül. Nagyobb lefelé kör szükséges feltétele nálam jelenleg 1.145 impulzív szerkezetű törése (hetesen alázárással).
Leléptem, jó pihenést/kereskedést.
nem megy le odáig szerintem Fed-ig,utána meg bizonytalan,dollár index vissza teszt szintnél órás túlvett stochasticcal ,tegnapi EUR-USD felrántás jó lett volna shortra 1.1725 ös szint előtt.Ez a szint benne volt még a pakliba.
longot viszont Fed ig elképzelhetőnek tartok délután a tegnapi csúcs vissza tesztjeként elsősorban,új csúcsra viszont nem számítok Fed előtt,utána meg két esélyes az irány.
úgy néz ki FED ig inkább long mint short,vagy nem remegtek meg a kezek vagy felcsipegették az eladásokat
Mindenesetre kezd egyre unalmasabbá válni ez a devizapár
EUR/USD