Ez napi átlag 8-10 óra, vagy heti? Az évi 27-60% k... jó az én szemszögemből, mert aki részvényben nyomul, évi 15%-kal már királynak számít. Nem az elmúlt 5 év bikapiacán, hanem az elmúlt 15-20 évet alapul véve. Már az évi 25% is olyan jól hangzik, hogy gondolatban felcsaptam eurusd tech elemzőnek. Az nagyon sok pénz. :)
Elég jól ismerem a szóban forgó embert és ez alapján nem tartom valószínűnek a dolgot. De azért nem zárnám ki 100%-ban a dolgot, hogy Neked van igazad!
Ne emeljél ki szövgrészleteket a mondatomból! Abban te is benne vagy és ha azt vetted alapul és axiómát csináltál belőle, akkor azzal magadra is vonatkoztatod a dolgot. Egyértelmű öngól a részedről! Rakhatsz amúgy akármennyi szmájlit, de a hsz.-eid alapján úgy veszem észre, hogy nem túl sok önálló gondolatod van. Valószínűleg tényleg taxis lehetsz.
Én már korábban leírtam, de még egyszer: Havi szinten átlag 2-4%-os hozamot csinálok (ez nagyságrendileg évi 27-60%) - ezzel úgy éreztem (itt) kicsit le vagyok sajnálva (persze nem csupán a relatív profit (hozam) az érdekes, hanem az abszolút is :-)) Átlag 8-10 óra
Ti itt mind havi %-ban nézitek a hozamotokat? Hosszú évek átlagában évi hány %-ot lehet ezzel keresni? És mennyi munkaórával jár? Bocs, ha newbie a kérdés, de én csak részvényekben utaztam, és csak funda alapon. :)
Mit, hogy nem irkált ide? Akit én láttam, az biztos, hogy nem, elég sokat ültem mellette. Kereskedett és kizárólag azzal foglalkozott. Nem másfél órát naponta, de nem is 5%-ot keresett havi szinten!
Mi itt itt mind légysz@rok vagyunk, nem hiszem, hogy te kivételt képeznél ez alól taxis! Nem láttam még olyan embert, aki nagyban tolta és ide irkált volna a portfólió fórumba. Pedig láttam már olyat, aki nagyban tolta, de az nem irkált ide!
Nyugodt vagyok haver, 06.02-ről fut a short pozi, részzártam már belőle 3X, bukóra már nem mehet, ha csak nem lesz itt is fat finger. :) Most mozi van, lenne elképzelésem, de én magam sem kereskedem, nemhogy ide beírjam. Amikor kereskedek, az úgy is látható, mert akkor nem irkálok, hanem minden idegszálammal arra összpontosítok. Egyébként meg köszönöm a bíztatást! Nem is a pluszokért írok, ezt levehetted már a hsz.-eimből, sőt akkor lenne baj, ha túl sok lenne belőlük! :)
Első hsz.-ed kárörvendő mondata alapján, amely ráadásul nem is állja meg a helyét, most én is rakhatnék ide valami állatot, ami téged jelképez, de az nem lenne ilyen szép, mint ez a macska.
Egy pár hónapja itt az egyik nagyágyú nem kapott elég sok pluszt,be is sértődött rendesen,úgy kellett visszaédesgetni,ahozz képest csolikám te rendesen bírod az össztűzet,grt érte :)
EUR/USD