Vadi ha rászánod magad, engem is érdekelne hova fejlődött az a dax csárt amit betettél anno
link
itt is lenne rá igény , de bárhol elolvasnánk , hogy látod a sajátos elliotos szemüvegeden keresztül
Szia Szarvasvadász!
A pár héttel ezelőtt feltett dax előrejelzésed is igen pontosan megvalósulni látszik. Érdekelne, hogyan látod a folytatást most, pár hét elteltével... :)
Szia,
Kivancsi vagyok figyeled-e a USD/CAD part???Esetleg lenne kedved megosztani velem ill. a forum olvasoival a velemenyed ezzel kapcsolatban.
Koszi
Sok sikert!
EU: fordult az árfolyam a kék vonal törése után és elindult a jelzett szint felé. Az, hogy korrekció-e az emelkedés vagy új csúcs felé tartunk, most még korai megítélni (alakzat szerint jelenleg még korrekció). A tegnapi aljtól formálódó alakzathoz hullámcsúcs alakulhat ki 1.093x körül. Az első jel, ami a korábbi rajzon jelzett esés folytatását valószínűsíti, ha az 1.093x-es tetőzést követően egyből 1.0875 alá kanyarodik az árfolyam (szükséges, de nem elégséges feltétel), a tegnapi alj törése esetén pedig legalább 1.076 elérésére lehet már spekizni.
Az új csúcsra tartó long scenario(kat) és feltételeit meghagyom hétvégére - ha van rá igény (nem erőltetem, de szívesen megosztom).
Draghi beszédnek se volt érdemi hatása - bármit is mondott.
Egyelőre nem látni azt az erőt, ami 1.09 fölé lökné az árfolyamot.
Mondjuk Trump bármikor mondhat valami meglepőt.
EUR/USD