Szerinted is ennyire északnak áll a zászló, ahogy a mai nap is mutatja?
(Este 8-ig érdemi változás szerintem már nem lesz).
Hétfőn lehet, hogy megint gap-el nyitunk északnak?
Hidd el, hogy a nagyok még ennyire sem értenek a kereskedéshez, csak nagy a súlyuk, mások a körülményeik és a lehetőségeik. Velünk ellentétben pénzhegyeket mozgatnak, de azt sokféle - nem csak spekulatív - okból. Mi viszont bármilyen meglepő, ügyesebbek vagyunk ;-)
D1-en lévő >1 éves csatorna felső szélén vagyunk. W1-en Moving Average 100 szintén nagyon közel van.
Alattunk egy hatalmas gap stb. Sive Morten szerint is kész az alakzat. Erre csak északnak akar menni...
Aztán lehet, hogy hétfőn meg lezúzzák 1.07-ig.
Nagyok játéka ez. A kisbüfi meg néha úgy gondolja, hogy ért hozzá. :)
Hááát, ezt ki-ki döntse el a saját szisztémája szerint, mi fér bele a szigorított feltételek mellett annak függvényében, hogy mit gondol a piacról este 8 körül. Részemről most biztosan lesz egy vagy több nyitott pozíció, ha megerősítést nyer a jelenleg formálódó alakzat.
naposon EUR-USD-t akár hogy nézem mára nem igen várnék longot,hétfőn esetleg 1.1020 környékére felmehet,onnan pedig elkezdhetné a nyitó rés betöltését ha csak ma nem kezdi már el.
francia választás nem fog új eredményt hozni,a mai délutáni adat sem lesz rosszabb mint amit már tegnap valószínűleg beáraztak.
érdekes nap lesz az biztos,dollár index tegnap előtti long kitörése el halt,a legerősebb szintről pattant újra vissza,hogy egy vissza teszt erejéig vagy a nyitó rés betöltésére,az jelenleg technikailag nem megmondható.
EUR-USD napos short irányú indikátor jele is kétértelmű lett,hála a tegnapi utolsó órákban való tovább húzásnak.
Mindenesetre a viszateszt szintek a következők 1.0922 ha átviszi akkor az utolsó 1.088
De jó lenne előre tudni, hogy a jelenlegi várt 190 ezernél jobban, vagy rosszabbul bővült az amerikai foglalkoztatottság. Bár a szerdai adatokból kiindulva, én nem számítok semmi jóra, ha esetleg sokkal rosszabb adat jön, akkor szerintem ma benéz 1.10 fölé.
nálam így néz ki eurusd hetiben:link
ez pedig a napos:
link
szabályosan kitört a háromszögből. visszatesztelheti a kitörést.Érvényes árbocszalag alakzatunk van. A stopnak a jelet adó gyertya alatt kell lennie. A célár 1.13 magassága.De most nem lövök rá. Majd hétfőn.
eurusd pozit nfp előtt én csak akkor tartok nyitva, ha hét elején nyitottam és vagy 150-200 pont nyerőben van. akkor érdemes egy fedezeti hedge pozit nfp előtt rányitni. de most nincs benne aktív pozim, marad a hétfői kivárás.hétfőn megint lehet gap. sok brókercég a választások miatt pénteken délután visszaveszi a tőkeáttétet. erre figyelni kell. lehetőleg ne legyen nyitott pozi hétvégére.
mára ha jól sejtem el is érte a csúcsát,kíváncsi vagyok a napos záróba mennyit megy vissza.De inkább a holnapi nap lesz érdekes,az indikátorok alapján esést várnék naposon,a délutáni adat megmozgathatja.
EUR/USD