Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azt mondják József kijött a kútból. Már mondanak itt mindent, hajlítják a teret! Ugye, hogy az ereszcsatornán csúszott le! Mond meg nekik te is! https://imgur.com/a/1SYVdty
Az üzemanyagoknál pedig a dollár erősödése a rossz! Ezek 2004-es EU-csatlakozáskor miért nem tűztek ki egy 2-3-éves céldátumot, így 2007-re eurónk lehetett volna? 2004-ben álmomba sem gondoltam volna,hogy 20-év múlva is forint lesz,hagyján,ha úgy tartotta volna az erejét,mint a Cseh Korona!
Feltűnően lapít az MNB. Azért így, hogy elment 415 Ft-ig és meg se nyikkannak, még a látszatra sem adnak. Jut eszembe, kollégám vett a gyerekének UNO No Mercy kártyát akciósan 4999 Ft-ért, ma mutatta, amikor megkapta. Én is vettem, csak a rothadó külföldről cirka 1800 Ft-ért.
FO$rint bezuhant >mentették mnb hatalmas pár1000 milliárd mínusz kárára, ami nincs még kifizetve az amúgy is jól álló költségvetésből > rezsik, extraprofitadó, kiskerkülönadó, útdíjak, ... megemelkedtek nem kicsit!! > kamat lecsökkent > terhek nem csökkentek > fogyasztás viszont csökkent... Külföldről jön a termékek , alapanyagok legalább 60-70 %-a Ha terhek nem csökkennek, vajon mi lesz az itteni árakkal a továbbiakban???72 percenként bezár egy cég ;) Nagy sikerszagot érzek!legalább kormányozni tudnak!Mit kell csinálni annak a miniszterelnöknek, aki kormányzása alatt a gbp lépi az 500at? Illetve akinek uralma alatt 4x 2/3 a svájci frank 186,3ról 446,4 ig emelkedik??? 446,4/186,3= 2,396 annak mit kell csinálnia?? Harakirit mondjuk? Vagy ugorjon be éhes disznók közé szégyenében?? Ha már chf : 430nál kár volt kiugrani! https://imgur.com/a/xHlvI2U
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)