Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hát meg adják el rendesen a Forintot, rohannak Euró-t venni, amíg még magasan van a kamata, mondjuk logikus. Csak pont most akartam váltani, de így megszívtam, ez van...
"Erste bázisból 30 milliárd, az alap 10%-a. lehet csak nyaralni mennek?" --- Megunták, hogy 5 hónap alatt kemény 2.87% hoztak nekik össze a fiúk és ennek még költsége is van.
“ forditva, az összetettebb dolgokat próbálom egyszerűen fogalmazva elmagyarázni. ” Pontosabban a számodra bonyolult dolgokat próbálod egybites propagandanézőntból bemutatni. Ez egyben magyarázata annak is miért látod a világot binárisnak egybites gondolkozással. (Amúgy informatkusként mondom az analóg dolgok digitáls leképezése az egy kényszerű egyszerűsítés, mégha nagy is a mintavételezés. De pl próbáld meg a valőszinűségeket igen/nem egyszerűsítéssel elintézni. Ui: nem neked szántam, úgyse érted meg, hanem az olvasó értők tömegeinek. Nem mindenki bináris gondolkozású.)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)