Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A Nato egy vedelmi celbol letrejott szervezet elvileg Miert akarod odakuldeni a Natot? Amiatt lehet aggodni,hogy Ukrajna ha nem tudja ellatni a szuro szerepet,akkor a ruszki fenyegetes itt lehet a Nato hataran. Sokan felreertik a Nato szerepet.
legutóbb volt már 390.6, amiből lett 382. "MOST FOG összeomlani", szerintem előre tök kár leírni. ha már 397-et láttok, akkor írnám,h "összeomlott". addig felesleges.
Törölt felhasználó2024. 02. 26. 12:05
Recseg-ropog a rendszer. Rohad, bomlik. Vagy bedurvul vagy bukik, szerintem előbbi.
Ezt lehetséges nem mindenki tudja, vagy jegyezte meg, hogy te kint élsz. valóban nem mindegy, hogy annál a tónál, vagy anál a tónál. Ahol te élsz ott az első verzió van, nálunk, meg az akkugyár tövében a csudatónál a 2. verzió jut népNEMZETTHY magyaroknak. De a választók ezt élvezik, meg nekik az is siker, ha 400 az árfolyam és az is, ha 370re leküzdi magát egy hatalmas összegért cserében.
Szerintem a mai nap rizikós shortot nyitni, mert szinte biztos hogy az MNB még bele fog nyúlni , hogy megszivassa azokat akiket tud. Személyes vélemény, nem befektetési tanács ;)
vmi mozgás dolog holnap előtt? mendegélt de már nagyon nem akar most tovább pedig jó hírek nincsenek... egy jó forint short? vagy már egyre neccebb döntés előtt? 100bp lesz szinte biztos
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)