Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Egy 374es visszatesztet tudok még elképzelni,de egyáltalán nem biztos,hogy jönni is fog. A jelenlegi egy 3. hullámnak tűnik,ami nagyon impulzív,szóval ha jó a matekom,mot nagyon nagyot kell mennie.Erre céloztam korábban ,hogy heves mozgások várhatóak hamarosan.
Jogos erre nem is gondoltam. De ennyire népnyúzó, ha a jelenlegi támogatásokat is elveszik, egy idő után eljön az a pont, hogy az emberek aki nem is olyen régen még közép rétegben voltak lecsúsznak a nélkülözők közé és az veszélyes, mert akinek nincs mit ennie, nem tudja a számlákat fizetni, vagy csak egyszerűen minúszba megy a hó vége előtt, azoknak nincs ~mit veszíteni, és akkor a kormány ellenes tiltakozások felélénkülHETnek... Lehet bilibe lóg a kezem, de amíg csak egyes csoportokat céloztak, ott a magyra társadalomban iskolapéldaként működik az "oszd meg és uralkodj"... talán, ha egyszerre ennyi népcsoportnak mennek neki annak lesz már valami ellenállása. Bár a magyarra sajnos nagyon igaz, hogy önző, és kicsinyes: ... „Amikor a nácik elvitték a kommunistákat, csendben maradtam, hisz nem voltam kommunista. Amikor elvitték a szakszervezetiseket, csendben maradtam, hisz nem voltam szakszervezetis. Amikor elvitték a szociáldemokratákat, csendben maradtam, hisz nem voltam szociáldemokrata. Amikor elvitték a zsidókat, csendben maradtam, hisz nem voltam zsidó. Amikorra engem vittek el, nem maradt senki, aki tiltakozhatott volna.” (Emil Gustav Friedrich Martin Niemöller (Lippstadt, 1892. január 14. – Wiesbaden, 1984. március 6.) német teológus,)
Én várnék majd egy nagy timeframe-es alacsonyabb aljat is,és utána lehet nagyon eldurvulni majd. De nekem a mostani mozgás is tökéletes, más kérdés, hogy olyan vihar készül...
Szia én a tanácsodra 370en eladtam az autóra félretett 50000 Eurómat, hogy majd 350nél vissza eszem ahogy tanácsoltad. Mit csináljak most szerinted? Várjam a 350et, vagy realizaljam a bukót? Kérlek segíts
Igen, vártam a 360-at. Ott adtam volna a dkj és a pmáp jó részét és vettem volna eurót. Így eltettem több mint 70 ft nyerőt a shorton, miközben kapom a kamatot állampapírból. Brutál jó kombináció volt 😘
Ezeket az intézkedési ötleteket azért hozzák, mert félnek a leminősítéstől. A Fitch döntése előtt jelent meg 1 nappal a városi CSOK megszüntetének ötlete, most meg ezt dobták be, hátha a S&P emiatt nem dob minket pénteken bóvliba.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)