Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én inkább Orbánék ellen adnék be, mert mindenkit PMÁP ban ültettek, és ott nagyobb vagyon van mint a 120M... Bár ott Polt valszeg "véletlenül" félre nézne... Madein -kolléga lehet annyira nincs még magasan. ;)
Sziasztok! Olyan fórumtársakat keresek, akiket szintén becsapott "Madeinhungary" felhasználó a 360-as EUR/HUF árfolyammal való hitegetéssel. Nemrég adtuk el a családi házat, 120M forintot nem váltottam át miatta. Délután megyek ügyvédhez, a csoportos keresethez jó lenne, ha jelentkeznének a többiek is.
És már kezdődik a Brüsszel és a baloldal...szánalmas...Mert egyébként atom rendben minden,dehát itt akkora a demokrácia,hogy megkértek minket,mi teljesítjük,de nem mi akartuk.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)