Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem egy ismerosom elt vele es egyik sincs csodkozeli allapotban. Ez csak penzpumpa, megszoritasnal elzarjak a csapokat, megnyirbaljak a tamogatasokat, szja, tb emelnek.
-Forint – technikai elemzés
Az OTP Global Markets ma kiadott devizapiaci technikai elemzése az
EUR/HUF keresztárfolyamot is áttekinti. Az elemzők szerint a kamatelőny
újra érzékeltette hatását, a pár szép lassan újabb éves mélypontra
erősödött. A piros vékony trendvonal törése okozhat majd egy erősebb
felfele hullámot, de ha 10-05 Ft-ot gyengülne a hazai deviza, az újra jó
forint vételi helynek felelne meg az elemzés alapján. Alul a 367,2
számít erős támasznak, alatta új mélypont esetén óvatosnak érdemes
lenni, mert heves emelkedések is beleférhetnek már a mozgásba. Felfele a
390,6-tól kezdve találunk erős ellenállásokat az OTP elemzői szerint.
Az EUR/HUF kurzus esetében ellenállás felfelé a 390,625, a 406,25 és a
414,06 lehet, támaszként pedig a 367,2 valamint a 359,4 szolgálhat. https://tozsdeforum.hu/gazdasag/deviza/forint-ujra-csucson-300-jon/
Hát ha visszafizettem a hitelt akkor elgondolkodok minden magyar bankszámla megszűntetésén. Ha szolgáltató csoportos beszedést el lehet intézni Revoluton keresztül akkor nem kell más... Rohadt egy gerinctelen banda... Nem elég hogy olyan adó van ami alapból a fizetést is durván csapolja, de már tranzakcionként is, utána meg a fogyasztás utánis adózunk... komolyan mondom vicc...
Ez egy állandó macska-egér harc. Sokan ott tévednek, hogy butának gondolják az orbáni rendszert, de nem, ezek képesek kiagyalni bármit, képesek azonnal módosítani bármin. Egyre nehezebb alkalmazkodni, és pont ugyanazt a technikát használják, amit a versenyszféra is, bagatell darabokban szedik el a mindenhonnan a pénzt, és mindenhonnan lenyúlnak valamennyit, sok kicsi pedig sokra megy.
Most komolyan... külföldi szolgáltatókat akar ez a suttyó paraszt megadóztatni... Én ezt komolyan vérlázítónak tartom. Bank is 1000 helyen lehúz, bankszámla vezetésért fizetsz, kártyáért fizetsz utalásért fizetsz, csoportos beszedésért fizetsz... Kint meg vannak sok szolgáltatónál 0 € számla , ingyenes számavezetéssel és egyszeri 10€ kártya díjjal... tranzakciók ingyenesek némelyiknél... Erre mint fogadó ország adóztat ez a gerinctelen görény... Tudom hogy csak havi pár ezer Ft de akkor is... Miért van az, hogy ezt meg lehet tenni... Alapvetően nem használok már készpénzt, se EUR, se HUF ban, de hitel miatt utalnom sajnos minden hónapban kell . A számlavezetést úgy optimalizálom, hogy az OTP-t jövő hónpaban megszüntetem... De most még a revolut wise-t is szivatják... csodás... komolyan bánom, hogy magyarországon vettem fel a hitelt...
Javulnak, az igaz, de én őket betettem ebbe a skatulyába régen. Abban teljesen igazad van, hogy a jövőt vesszük. Lehet, tényleg jó deal most CON vétele.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)