Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Pont azoknak nem nagyon elérhető az ingyenes csomag akiknek a legfontosabb lenne. Amúgy Gránitnál van feltétel nélkül, bár kártya éves díj az van szerintem ott is.
KH-nál van ingyenes, számlavezetési díj nincs ha megfelelsz a feltételeknek, nincs kártyadíj, 30 utalás díjmentes csak a Matolcsy adót kell fizetni, devizaszámla vezetés is díjmentes.
Azért azt tegyük hozzá, hogyha nem vagy diák akkor ez inkább elméleti mind valós. Se OTP se Budapest (MKB) nél nem 0Ft os az igyenes, hiába érkezik oda pénz, 5-600Ft a havi vezetés + ha van deviza számla + pénz, ha sms -t kapsz szintén. Éves kártya díj , vagy ha van hitel számlád az után is ....
Azért azt tegyük hozzá, hogyha nem vagy diák akkor ez inkább elméleti mind valós. Se OTP se Budapest (MKB) nél nem 0Ft os az igyenes, hiába érkezik oda pénz, 5-600Ft a havi vezetés + ha van deviza számla + pénz, ha sms -t kapsz szintén. Éves kártya díj , vagy ha van hitel számlád az után is ....
Amikor kivezették a kifliszacskóba történő bérfizetést akkor is azt ígérték hogy ingyenes lesz és nem okozhat anyagi terhet az hogy a fizetésed a bankban vedd fel. Hát nem sokáig tartott az ígéret :) - ez sem fog :)
Lehet ezzel megágyaznak pl. annak, hogy ne lehessen készpénzben kapni a nyugdíjat. Jó lenne már ezt, és a sárga csekkeket is megszüntetni. Persze csak tippelgetek.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)