A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
415.50en csuktam a nagy részét. 4.hullam alja kb 408,ha ala megy, onnantol mas a szkenario. De itt azert még hirtelen nem javulteg semmi, ott erős tamasz lesz.
4. hullámba ez még beleférhet? Valami iszonyatosan bánom, hogy 415nél nem adtam ma bele... :((( 416-417 közé vártam, de minek.. ..talán még eljuthatunk arrafele a héten, csütörtök reggel szerintem lehet egy kis ugrás az infla adatokra
Nájsz...csodálom, hogy "csak" 413,6-nál vagyunk, de onnan szinte 1-2 fillért mozgott ~3 óra leforgása alatt.. ennyire durva itt a támasz, hogy se le, se fel? Kíváncsi leszek, hogy holnap szakadunk-e tovább...
Azért ízlelgessük ezeket a kijelentéseket Matolcsy mestertől: - „Magyarország válságközeli helyzetben van”, - „a világ negyedik-ötödik legsérülékenyebb országa”, - az EU-ban „hátulról a 4. termelékenységi szint”, - Magyarországon „a második legmagasabb az ikerdeficit Románia után; - jövőre 15-18 százalék lesz az infláció", - az infláció nem „szankciós” vagy „háborús”, - „helytelen a kormány válságkezelési stratégiája”, - „az ársapkák 3-4 százalékos inflációs többletet okoznak, azonnal ki kell vezetni ezeket” - „Magyarország az egyetlen ország, amely több benzint és gázolajat fogyaszt, mint az energiaválság előtt”, - kiszolgáltatottak vagyunk az autógyártásnak.
Sjanon én is azt gondolom, hogy nem állunk meg. Főleg,ha jön valami finom hír még EU pénzekről,vagy a vétózgatásról. Egy biztos,szerintem a várva várt 390es év vége szinte 100% hogy elmarad.
Ha időben egy kicsit elhúzódna a mozgás, akkor simán lehet ebből 419 is. Október 17-ig csúcs. Nagy kérdés, ha már addig elmegyünk, akkor miért ne zúzna tovább? Semmi ok az erősödésre. . https://www.tradingview.com/x/II9SoeDQ/
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!