A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Ma jön egy csomó adat, EU-infla, USA munkaerőpiaci adatok. Ki, mit vár? Ráadásul már "lőtávon belül" van 22-e! Nemcsak EU-döntés, hanem MNB kamat is! Izgi napok jönnek...
USD/HUF: Naposon semmi változást nem látok a charton, azon kívül, hogy eltelt egy nap. Továbbra is felfelé várom, a héten 410Ft-420Ft közé. SL továbbra is 385Ft on.
Sziasztok! Még viszonylag új vagyok a tőzsdézésben, de igyekszem fejlődni. Többetektől már eddig is sokat tanultam, amit nagyon köszönök! Rajzolgattam én is délután és most estére látszik, hogy milyen szépen felfeküdt a chart az alsó trendvonalamra, gondoltam megosztom veletek, hátha valakinek hasznos, ill. méginkább azért, hogy nyugodtan "köpködjétek meg" - szigorúan szakmailag. ;) (A felső vonal elég hanyag, de lehet, hogy nem véletlenül sikerült így, de egyelőre kb. bevált. :) ) https://imgur.com/a/Cu7AWde
Sikerült 406ből 410be menni majdnem. Úgy,hogy igazából a rakéta nem is olyan rakéta,a tegnapi veszély nem is akkora veszély. Mondjuk besegíthetett az USA adat,ami elég jó lett. 414 felett a h4es divergenciám besül,és onnan már tényleg a 420ba fogunk menni. A nyakam rá,hogy az MNB húzza az árfolyamot.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!