Helló Urak! Sztem tök felesleges bűnbakot keresni. Nézzetek már rá a forgalmakra. Nekem nincs túl nagy pakkom de ha bevágnám piaci eladásra sztem 100 körülre lemenne. Napi 50-60 K részvénnyel simán lehet esést generálni. A baj nem az hogy valaki elad, hanem az hogy nincs elegendő vevő. Voltak itt olyan napok amikor M feletti rv forgalom volt. Egyszerűen annyi történik, hogy nincs hír sokan a tartós esések (opus, konzum, ott1 stb) miatt pesszimistává váltak és eladnak. Uez megy szinte az összes kispapírban. A 3000 rv tulajdonosból bárki adhatja, akár 10-20-an is egyszerre teljesen felesleges bárkit is (pl Manopi) gyanúsítani, olyan ez mint a boszorkányüldözés (nem kismiszkóra gondoltam csak az ő kommentjére írok)! Egyébként meg ez a tőzsde ha veszek egy rv-t ugyan legyen már jogom eladni is senkinek semmi köze hozzá! Bocs az erősebb szavakért és egyébként én nem adtam még el egy db-ot sem.
Teljesen mindegy kinek mi a célja :)) Ha hiszel BCS és Andy céljában az Est Mediaval kapcsolatban, akkor szvsz tartani kell és ilyen korrekciókat kihasználva gyűjtögetni.... :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A