A kilátásainkat illetően az időfaktorra gondoltam, ez elég sokáig elhúzódhat, míg az egylépéses apport gyorsabban tejesíthetné az árfolyamvárakozásainkat ;) . A fokozatos apport, ahhoz képest ha egylépésben is bekerülhetne a vagyon, szerintem is drágább mulatság neki. A későbbi terjeszkedés persze más tészta, de azért nézz rá az opus árfolyamára is az idén, hiába jöttek az apportok sorban. Az időfaktor szvsz nagyon lényeges.
Én nem értem , h a többlépcsős apport miért rontaná a kilátásainkat ? szvsz , ( akár Konzum Opus , Set , stb ) folyamatosan fog bövülni a cég. Ha valaki szerint ez kevésbé éri meg Vajna Úrnak , akkor hivja fel és figyelmeztesse. Biztos szivesen vesz Vajna Úr autentikus tanácsokat. :-)
Köszönöm, hogy megvilágosítottatok, így már összeállt a fejemben a kép. Továbbgondolásra 2 érdekes momentumot említenék meg. BCS és AV viszonya jelenleg. BCS már természetesen szeretné, ha haladna az ügyünk, hiszen részvényes, mint mi, magasabb árfolyamban érdekelt, de nem nála pattog a labda. AV viszont apportokig átmenetileg nem ebben érdekelt. BCS 2 legutóbbi, ismert megnyilatkozása tudomásom szerint ugye a rádió interjú és a legutóbbi prémiumos vg cikk. Előbbiben feltűnt, mennyire izgatottan beszélt, utóbbiban pedig sugalmazott. Mindkettő hangvétele pozitív, kicsengése kb. az, hogy nyugalom van gyerekek, bírjatok ki, mert jó lesz. Fórumos szlenggel élve mindkettő olyan "feldumas" jellegű. Szvsz. átmeneti érdekellentét okán kínlódunk. AV vs. többi részvényes, ami 2 hónapon belül meg fog változni egy hajóban evezéssé.
Pontosan. Mindíg csak a legérzékenyebb pillanatban kell rádobni egy kicsit, pl. 70k-t zárásban amit mindenki fugyel. A többit elvégzik a kiábrándult kisbüfik.
Ha az alábbi scenario érvényes, akkor a többlépéses apport sem rontja túlságosan a kilátásainkat szerintem, de neki kevésbé éri meg, ahogy azt tegnap scs szépen leírta. Lehet, hogy ez viszont más előnyökkel jár neki. Ezt sem tartom kizártnak.
Igen. Inkább úgy mondanám, hogy a 2 folyamat egyszerre zajlik és zajlott. Àrlenyomó emberek+ türelmetlen kisbüfik dobálása. Ez így gyakorlatilag egy klasszikus kirázás...aki hagyja. 😁
Lehet de az is lehetséges, hogy a 3000 rv-es közzül 20-60 ami kb 1-2% megunta, hogy nem sikerült 6x-ni 3 hónap alatt mint a 4IG-ban. 3000 ember 3000 féle képpen gondolkodhat a rv-ről. Elég ha jön valamilyen egyéb üzleti lehetőség ami rövid távon jobbnak tűnik, családi ok stb... Nincs új hír, pletyka sem emiatt nem akkora nagy a vevői érdeklődés. Sztem nem tett jót az, hogy egyes médiumok elkezdték Vajnát támadni ebből a szempontból nem volt rossz a mai indexes interjú. Mondjuk én akkor lennék igazán nyugodt, ha egy hasonló cikk a pl a Figyelőben jelenne meg. Akkor tiszta lenne mindenkinek, hogy Vajnára nem lehet "lőni".
Miután letisztult a kép és kiderült, hogy Andy Vajna többségi tulajdonos lett az Est Médiában, szivesen venném ha meghívnánk egy közönségtalálkozóra... Lehet ennek a gondolatnak realitása?
Szia Wiswik , ugy tudom , h nincsenek . Forrás : Opten 2018. nov .27. PS. A Radio 1 Vajna Úré , az biztos. A TV 2 -öt nem látom tisztán , de a mai interjú szerint az ővé. Ugyanakkor mérleg adatok bizonyitják , h két év alatt a 2016-os cca 7 Mrd-os veszteségböl 2018 végére plusz / minusz nullát csinált. :-))
Szerintem ez ahhoz kellett, hogy meglegyen a minimális kaptalizáció és forgalom a prémium kategóriához tavaszra. Ha nem jelenti be az 5%-át már lent lennénk megint 10ft alatt nulla forgalomal. Így viszont minimális lépés, maximális haszon.
Azok a kis 500k mini beépített emberek, amiről Janika is beszélt, pontosan erre a célra lettek kitalálva. Többszörös hinta palinta játékok mentek a normál kereskedésbe való visszarakás után. Egyből alsó limit volt, nem véletlenül. Kotta szerint megy minden. Most, hogy megvilágosodtam, még bizakodóbb vagyok, mint eddig.
Pontosan így van szerintem is, zseniális gondolatok. Erről akartam írni egy fejtegetést pont, igaz nem ilyen részletesen. Itt van a kutya elásva, szvsz. megfejtetted a talányt.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A