Így van. Szerintem is és ez nem jelenti azt, hogy a sztori nem lesz jó. Sajnos az a kérdés, hogy mennyi van még neki. Az, hogy manopi-e vagy sem, az nem változtat semmin.
Nem kaptam 133 on, igaz csak nyitás előtt álltam be. A záróban öntő, lekötögető tuti nem pakkatadas, mert a 140 es zárónál hárman is kaptunk jó sokat. Valaki kiszáll szerintem, egy nagyobb pakkos.
okt 12-én pénteken (azon a vasárnap jött az AV hír) 126-on zárt, majd 15-én hétfőn egész nap limiten 148-on.. sajnos az van, hogy ott maradt egy rés, és szvsz az öntő pajti addig le is fogja vinni már csak TA alapon is egy nagyobb UPP eleőtt...
Csak h ott most mar megjelentek a vevok,es olyan teteleket vesznek,amiket eddig orakon at szoszmotoltek ossze. Itt meg az ontes utan megjelent ket Erzsike neni,aki 4 helyett csak ket szaraz zsemlet kapott a boltban,a maradekot meg gondolta,befekteti estbe.
Na, hát csak folyik az árfolyam lebarmolása... Volt már 133 is, lassan a 12-vel kezdődik az árfolyam. Mindegy, ráülök a kezemre, és nem veszek többet, csak majd 100 körül.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A