En is inkabb ezt gondolom. Bedobta mert:megunta,nem tortenik honapok ota semmi,masban jobban lehet keresni,itt nincs esemeny,kell otthon tuzifara a penz,stb stb stb...normal tozsdei kereskedes,pech,h nem a mi iranyunkba.
Valaki,valakik nem túl nagyok,megunják és bedobják mert hírt várt novemberre,ennyi.Nem hisznek benne hogy decemberre jöhet valami.Nem mindenki olyan mint mi,kivárjuk.
A minuszolonak szerenyen jelzem,h ajanlatos lenne visszairatkoznia az altalanos iskola 2. osztalyaba,es ott a matekot attanulmanyozni. Mit lehet egy egyszeru matematikai okfejtesen,ami tok egzakt, minuszolni?
A mai nap egyelore nem mukodott. 65 k -t leszort 138 alatt,azota fele annyi forgalom nem volt osszesen,es atlagarban a szoras felett. Szoval ha ez lett volna a cel,akkor eddig annak semmi ertelme sem volt eddig.
Az sem kizárt, hogy a kölcsön adott papírokat azért piacra szórják moderálási / haszonszerzési céllal. Majd lentebb visszaveszik, parasztshort rulez. Azért remélem nem ez áll fenn.
szerintem nem Manopi minek szállna ki a következő lépés előtt, Vkinek kell pénz valamire vagy lefele shortolják olyan furák azok az egy db-os kötések az meg mire jó?
Szerintem sem ő, de ilyen kontextusban bele lehet látni... Persze ez nem változtat a mi "problémánkon" , annak a pakknak el kell fogynia, bárkié is az.
Ebben a sávban eladnia teljesen értelmetlen. Főleg Vajna becsekkolása után. Nem hinném, hogy Manopi adná, de gold barátja nyilatkozhatna a nevében. Mondjuk ő maga is nyilatkozhatna, nem tudom miért nem teszi. Bár nekem mindeg az is ha eladja a bika nagy pakkját (ha kell a pénz vagy nem hisz már benne), de nem hiszem hogy ez a helyzet. Hamarabb ad el opit 5,5 átlaggal és vesz még ebből :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A